صید ۲۰ هزار تن انواع آبزی در استان بوشهر

شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۵۷ بازدید


تنگستانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با بیان اینکه استان بوشهر با داشتن طولانی‌ترین ساحل با خلیج فارس یکی از منابع عمده صید آبزیان است، اظهارکرد: بیش از 60 درصد جمعیت استان بوشهر از طریق دریا ارتزاق می‌کنند که نیمی از آنها از راه صید و صیادی است.
وی تصریح کرد: اکنون 20هزار نفر در صید آبزیان در استان بوشهر مشغول هستند که با استفاده از 550 فروند لنج، 3هزار و 600 قایق و 21 فروند کشتی در امر صید مشغول هستند.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر از صید 20هزار تنی آبزیان در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: صیادان که در 38 بندرصیادی استان بوشهر فعالیت می‌کنند، در نیمه نخست امسال 20 هزار تن انواع آبزیان صید کرده‌اند که صید خود را به بازارهای داخلی، خارجی عرضه و یا به شرکت‌های عمل‌آوری تحویل می‌دهند.
تنگستانی با اشاره به صید میگو، ماهیان موکول و ناموکول گفت: صیادان بوشهری ماهیان حلال گوشت پس ازصید به بازار عرضه می‌کنند و آبزیانی که از نظر شرعی قابل مصرف نیست پس از عمل آوری صادر می‌شود.
وی به صید میگو پرداخت و با بیان اینکه صیادان امسال بیش از 2هزار و 500 تن میگو صید کرده‌اند، تصریح کرد: صید میگو به روش تور ترال یا کف‌روب انجام می‌شود که در مدت آزادسازی صید میگو به این روش صیادان مجاز هستند، میگو صید کنند.
معاون شیلات بوشهر با اشاره به اینکه صید ترال در مابقی سال در آب‌های استان بوشهر ممنوع است افزود: در صید ترال حدود 10 تا 15درصد صید هدف میگو صورت می‌گیرد و بقیه یعنی 20 تا 25درصد سایر آبزیان تجاری و بیش از 60 درصد نیز صید سایر آبزیان ریز، نابالغ و غیرمعمول صید می‌شود.
تنگستانی با اشاره به اینکه عمده آبزیان کف‌ زی خلیج‌فارس بومی منطقه هستند، تصریح کرد: استفاده از صید ترال سبب از بین بردن آبزیان کف زی و مرجان‌ها که سبب تنوع زیستی آبزیان است، می‌شود.
وی از فعالیت 27 شرکت عمل‌آوری آبزیان در استان بوشهر خبرداد و گفت: این شرکت‌ها ضمن فرآوری آبزیان نسبت به صادرات آن به کشورهای مختلف اقدام می‌کنند که ماهی مرکب، ماهیان یال اسبی، میگو و تن ماهیان از آن جمله هستند

دیدگاه خود را بیان کنید