همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چگونه ماهی هفت سین را نگه داریم
رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان سمنان با بیان مشخصات ماهی قرمز سالم، توصیه هایی برای نگهداری ماهی قرمز ارائه کرد
علی جاوید پورˈ روز چهارشنبه با بیان اینکه ماهی قرمز شب عید شادی و آرامش و زیبایی سفره هفت سین را دو چندان می کند افزود: ماهی شب عید باید از مراکز مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی تهیه کرد.
وی افزود: ماهی سالم باید دارای تحرک مناسب باشد و پولک های آن سالم و فاقد هرگونه ضایعه از قبیل زخم و … باشد، باله های شنای ماهی باید قائم و دم آن کشیده باشد و تحرک لازم را داشته باشد، ماهی سالم فاقد هرگونه برآمدگی در بدن است، چشم های ماهی باید فاقد بیرون زدگی و یا تورفتگی باشد.
وی از نکات بسیار مهم در نگهداری ماهی قرمز را داشتن ظرف مناسب دانست و گفت: گشادی دهانه ظرف مهمتر از حجم آن است.
وی نبود ایجاد استرس، نگهداری در دمای مناسب (20 درجه سانتی گراد)، تغذیه مناسب و باید آب مورد استفاده فاقد کلر و به موقع تعویض شود.
جاوید پور جلوگیری از دست زدن کودکان، افراد حساس دارای سابقه آلرژی و شستن دستها پس از تماس با ماهی را از نکات دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان سمنان گفت: از هرگونه تغییرات دمای آب ماهی باید خودداری کرد و در صورت مشاهده تغییر در ظاهر و رفتار ماهی با دکتر دامپزشک مشورت شود
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی