همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از ابتدای سال جاری سامانه جی آی اس در استان همدان راه اندازی شده که 183 مرکز پرورش ماهی در استان همدان در این سامانه ثبت شده است.
سهرابی افزود : سیستم جی آی اس، سامانه تحت وب بوده که در آن، موقعیت جغرافیائی و تمام اطلاعات مورد نظر مراکز پرورش دام، طیور و آبزیان را در راستای اهداف دامپزشکی در زمینه کنترل و مبارزه با بیماری ها، پس از بازدیدها و بررسی های علمی و ثبت اطلاعات لازم و تجزیه و تحلیل آنها در حداقل زمان مشخص می شود.
وی با بیان اینکه اطلاعات موجود در این سامانه در تمام استانها قابل دسترسی بوده و سازمان دامپزشکی کشور می تواند آن را رصدکند، افزود: با دسترسی و جمع آوری این اطلاعات بیماری های مختلف دامی از سراسر کشور را می توان مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
سهرابی تصریح کرد: در همین راستا اداره بهداشت و مبارزه با بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان همدان، در زمینه تضمین سلامت محصولات آبزی پروری استان، ثبت مراقبت فعال و مستمر 183 مرکز پرورش ماهی و پایش محصولات آبزی پروری را در دستور کار خود دارد.
مسئول اداره بهداشت و مبارزه با بیماری های آبزیان دامپزشکی استان همدان گفت : در سال جدید نیز تلاش خواهیم کرد تا در حد امکان مصرف دارو بویژه آنتی بیوتیک ها را در مزارع پرورش ماهی به حداقل ممکن کاهش دهیم