همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرنگار مهر، همایش ارگان های دریایی کشور پیش از ظهر سه شنبه با پیام مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور در هتل بزرگ رامسر آغاز شد.
سازمان بنادر و دریانوردی به میزبانی شرکت کشتیرانی دریای خزر، مسئولیت برگزاری این همایش را بر عهده دارد. در این همایش ملی مسائل مربوط به فعالیت های دریایی و دریانوردی در چهار محور تخصصی با موضوعات ایمنی و حفظ محیط زیست دریایی، سیاست های بین المللی دریایی، توسعه پایدار منابع انسانی دریایی ،نقش بنادر در توسعه پایدار و اقتصاد حمل و نقل دریایی و توسعه پایدار مطرح می شود.
در پیام عطاالله صدر، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به این همایش آمده است: خوشبختانه بر پایی همایش های گذشته علاوه بر هماهنگی و هم افزایی بین ارگانهای دریایی کشور، دستاوردهای ارزشمندی را چون: اصلاح قانون دریایی کشور، پیوستن به کنوانسیون های بین المللی دریایی، ترویج فرهنگ دریایی و دریانوردی، توسعه صنایع دریایی و موارد دیگر و از همه مهمتر تعیین و انتخاب راهبرد اساسی توسعه دریا محور در توسعه اقتصادی کشور بجای "توسعه خشکی محور در برداشته است.
رشد روز افزون فعالیت های بندری و دریایی، اعم از ساحلی و فرا ساحلی و نیز نقش حائز اهمیت و سهم بیش از نود درصدی (90 درصد) حمل و نقل دریایی کشورها در تجارت و بازرگانی بین المللی و نیز سهم بیش از نود درصدی (90 درصد) بنادر در واردات و صادرات کالای تجاری کشور، جایگاه ویژه ای را برای توسعه فعالیت های دریایی در کشور رقم زده است.
هر چند که پیشرفت های خوبی در سالهای اخیر در زمینه فعالیت های بندری و دریایی حاصل گردیده ولی متأسفانه هنوز میزان سهم "اقتصاد دریا" در تولید ناخالص داخلی کشور به درستی احصاء نگردیده است. و هنوز دریا و محصولات دریایی و وابسته به دریا، سهم بایسته و شایسته خود را در توسعه اقتصادی کشور اعم از : صنعت، پرورش آبزیان، تغذیه، انرژی، گردشگری، اشتغال، تولید ثروت و غیره بدست نیاورده است و هنوز آنطور که باید و شاید از این نعمت بزرگ الهی استفاده نمی شود.
با توجه و سرمایه گذاری بیشتر در توسعه مناطق ساحلی کشور، جهت جریان مهاجرت و انتقال ثروت از شهرهای درونی کشور بسوی این مناطق معطوف خواهد گشت و جریان کار و سرمایه جهت توسعه و رونق اقتصادی سواحل کشور گسیل خواهد گشت. به جرأت می توان گفت که "توسعه دریا محور" "ضامن توسعه پایدار" کشور در ابعاد مختلف می باشد.
امید است در آغاز دهه سوم هماهنگی، همکاری و هم افزایی ارگانهای دریایی، شاهد رشد و شکوفایی هرچه بیشتر فعالیت های دریایی و بندری، ساحلی و فرا ساحلی در کشور باشیم.
این همایش تا عصر فردا ادامه دارد