همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
واحد مرکزی خبر:هفتمین اجلاس کمیسیون منطقه ای شیلاتی (ریکوفی) با حضور نمایندگان هشت کشور عضو حاشیه خلیج فارس امروز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، غلامرضا رازقی رئیس سازمان شیلات ایران در آغاز این اجلاس با اشاره به اینکه سابقه همکاری جمهوری اسلامی ایران با کشورهای حاشیه خلیج فارس و دریای عمان در زمینه های شیلاتی به دهه های گذشته برمی گردد، افزود: جمهوری اسلامی ایران تلاش دارد در چارچوب محورهای همکاری کشورهای عضو سازمان منطقه ای مدیریت ماهیگیری (ریکوفی) تجارب علمی و دانش فنی خود را در زمینه صنعت شیلات در اختیار این کشورها قرار دهد.
وی با تاکید بر توسعه هماهنگی های شیلاتی کشورهای خلیج فارس و دریای عمان عضو ریکافی گفت: یکی از عوامل موثر در ارتقای فنی همه جانبه سازمان کشاورزی و خواربارجهانی (فائو) از برنامه کار این سازمان در سال های اخیر بوده است.
رازقی افزود: حمایت های فنی فائو از سازمان منطقه ای مدیریت ماهیگیری (ریکافی) سبب شد تا موضوع های مشترک و مشکلات موجود در زمینه های صیادی و آبزی پروری کشورهای عضو شناسایی و راهکارهای لازم برای رفع این مشکلات با برگزاری کارگاه های آموزشی و ارائه خدمات مشاوره ای به کشورهای عضو ارائه شود.
وی با قدردانی از حمایت های مستمر سازمان خواربارجهانی (فائو) گفت: سازمان شیلات ایران ادامه این حمایت ها را برای ادامه حیات سازمان منطقه ای مدیریت ماهیگیری (ریکوفی) ضروری می داند.
رئیس سازمان شیلات ایران بر همکاری کشورهای منطقه برای حفاظت و مدیریت ذخایر آبزی دریایی تاکید کرد و افزود: برنامه ریزی و نظارت بر بهره برداری پایدار از ذخایر و منابع آبی منطقه مهمترین وظیفه اعضای سازمان منطقه ای مدیریت ماهیگیری (ریکوفی) است.
رازقی گفت: سازمان شیلات ایران همواره تلاش می کند با بهره برداری پایدار از منابع آبزی، برنامه های بازسازی ذخایر موجود را با روش های مدیریت و نگهداری و احداث زیرساخت های صیادی و آبزی پروری اجرا کند.
وی افزود: سازمان شیلات ایران تلاش می کند در چارچوب محورهای همکاری کشورهای عضو ریکافی تجارب و دانش فنی خود را در اختیار اعضا قرار دهد.
ایران، عراق، کویت، عربستان، بحرین، امارات متحده عربی، قطر و عمان اعضای کمیسیون منطقه ای مدیریت ماهیگیری (ریکافی) هستند