مدیریتی جهادی و تولید سالانه 3000تن ماهی قزل آلا در آذربایجان شرقی

پنج‌شنبه ۸ آبان ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۶۹ بازدید

مدیریتی جهادی و تولید سالانه 3000تن ماهی قزل آلا در آذربایجان شرقی
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: تولید 3000 تن گوشت ماهی قزل آلا به عنوان یک ماهی سردآبی بخش عمده ای از تولیدات ماهی در استان را شامل می شود.
محمد صمدزاده افزود: تولید 4800 تن ماهی در استان دور از انتظار نخواهد بود.
وی تصریح کرد: با امکانپذیر شدن این مقدار تولید 12 درصد افزایش تولید با مدیریت جهادی تحقّق می یابد.
صمدزاده ادامه داد: تولید 1800 تن از ماهیان گرمابی نیز در استان برآورد شده است.

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با معرفی شهرستان توانمند استان در تولید گوشت ماهی یادآور شد: مراغه، میانه، مرند، سراب، جلفا و هریس را باید به عنوان شهرستان های برتر استان در تولید ماهی بشناسیم.

وی اظهار داشت: کپور، آمور، بیگ هِد و فیتوفاگ از جمله ماهیان گرمابی استان قلمداد می شوند.
صمدزاده پرورش ماهی را در افزایش بهره وری منابع آبی تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: افزایش بهره وری منابع آبی و تولید گوشت ماهی به عنوان غذای سلامتی زا می توانیم از مزایای پرورش ماهی قلمداد نماییم
منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید