همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
واحد مرکزی خبر:مدیرعامل اتحادیه سراسری تکثیر، پرورش و صادرت آبزیان
با بیان این که بیش از 3 هزار و 200 کیلومتر نوار ساحلی در کشور داریم ، گفت: ظرفیت بالقوه تولید آبزیان و محصولات شیلاتی کشور 6 میلیون تن در سال است.
ارسلان قاسمی در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت : تولید محصولات آبزیان کشور به بیش از 700 هزار تن در سال رسیده است که اگر از همه ظرفیت ها استفاده کنیم به راحتی می توانیم سریع تر از هدف سند چشم انداز بیست ساله هم
عبور و حماسه اقتصادی را در این حوزه خلق کنیم.
وی افزود: 95 درصد محصولات آبزی و شیلاتی در کشور ما از محصولات ارگانیک است و در سطح دنیا بالاترین کیفیت و بیشترین مرغوبیت را دارد.
قاسمی گفت: میزان تولید آبزیان در آب های آزاد کشور در سال ها 80 تا 90 از 322 هزار تن به 412 هزار تن افزایش یافته و میزان آبزی پروری از 40 هزار تن به 285 هزار تن افزایش یافته است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری تکثیر، پرورش و صادرت آبزیان
گفت: در ایران ظرفیت 180 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو وجود دارد.
قاسمی افزود : با ایجاد شرایط مناسب بخش خصوصی می تواند تا پایان برنامه پنجم توسعه 3 میلیون تن محصول شیلاتی تولید کند.
وی آبزی پروری را فقط مختص به تولید ماهی ندانست و گفت: در جنوب و دریای عمان می توان پرورش گیاهان دریایی و صدف ماهیان را با هدف تولید صدف خوراکی برای صادرات و مروارید پرورش داد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های تکثیر، پرورش و صادرت آبزیان گفت : مصرف سرانه آبزیان در کشور6.5 کیلوگرم و در دنیا 16 کیلوگرم است و حتی در کشورهایی مانند آمریکا به 100 کیلوگرم هم می رسد