همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
برگزاری نشست برای ایجاد آمادگی به منظور مقابله با کشند قرمز
کرباسی در گفتوگو با خبرنگار جامعه فارس، با اشاره به برگزاری نشست کمیته ملی کشند قرمز در هرمزگان اظهار داشت: این نشست تا تاریخ 10 خرداد سال جاری در استان هرمزگان همزمان با برپایی یک دوره آموزشی برای 45 نفر برگزار میشود.
معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست افزود: این نشست به منظور ایجاد آمادگی برای مقابله با کشند قرمز برگزار میشود که سازمان محیط زیست به عنوان متولی و نمایندگان ریاست جمهوری، مرکز تحقیقات شیلات و استانداری هرمزگان در آن حضور خواهند داشت.
به گفته وی، این نشست نهایتاً با پروژههای عملیاتی همراه خواهد بود به طوری که راهکارهایی جدید برای مقابله با کشند قرمز ارائه میشود.
کرباسی ادامه داد: در صورتی که مقابله مطلوبی با این پدیده صورت نگیرد، میتواند این ماده به آبشش آبزیان ورود پیدا کرده و در نهایت موجب خفگی آبزیان شود.
وی از دیگر اثرات ورود کشند قرمز در آب رودخانهها و دریا را، کاهش اکسیژن آب دانست و گفت: این ماده از لحاظ تفرجی نیز برای شناگران خطرناک خواهد بود چرا که در نهایت میتواند موجب مسمومیت، سوزش و خارش چشم و گاهاً خفگی شناگران شود.
معاون سازمان محیط زیست افزود: عامل به وجود آورنده کشند قرمز افزایش نیترات و فسفات در آب است.
کرباسی اضافه کرد: از جمله علل افزایش نیترات و فسفات آب، ورود فاضلابهای خانگی به آبهای خلیجفارس و ایجاد سد بر روی رودخانهها است.
به گفته وی، سدها از ورود ذرات رسی معلق به دریا جلوگیری میکنند.
کرباسی با بیان اینکه رس عامل کنترل کننده نیترات و فسفات در آب دریاست، خاطرنشان کرد: در سال 88 و 89 تعداد زیادی (حدود 40 هزار قطعه آبزی) بر اثر این عامل از بین رفتند و لازم است که با تلاش و پیگیری مسئولین از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری به عمل آید.
به گزارش فارس، کشند قرمز یا شکوفایی جلبکی پدیدهای است طبیعی که براثر نوعی جلبک میکروسکپی به وجود می آید. این موجود زنده در برخی موارد سمی تولید میکند که بر بخش مرکزی سیستم عصبی ماهیان تاثیر میگذارد و سبب فلج شدن سیستم تنفسی آنها شده و مرگ ماهیان را به دنبال دارد