21تن گوشت ماهي خاوياري در استان مركزي توليد شد

پنج‌شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۷۷ بازدید

21تن گوشت ماهي خاوياري در استان مركزي توليد شد
باشگاه خبرنگاران اراک: شش و نيم درصد گوشت ماهيان خاوياري كشور در اين استان توليد مي شود.
اكبري: بهره برداري از يك واحد توليد ماهيان خاوياري با ظرفيت بيش از پنج تن گوشت و استحصال يك تن خاويار از جمله فعاليتهاي اين مديريت در سه ماه اول سال جاري بوده است.
مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي افزود: در اين واحد، ۱۵ هزار قطعه فيل‌ ماهي كه از انواع برتر ماهيان خاوياري است رهاسازي شده است.
اكبري خاطر نشان كرد: بر اساس برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، در سال‌جاري دو هزار و ۵۴۰ تن ماهي پرورشي در استان توليد خواهد شد كه به منظور توليد اين ميزان ماهي تمام استخرهاي دو منظوره به كار گرفته خواهند شد.
وي بيان كرد: در سه ماه نخست امسال پنج ميليون و ۶۷۰ هزار قطعه بچه ‌ماهي در واحدهاي آبزي پروري استان رهاسازي شده است.
اكبري با بيان اينكه در سه ماهه نخست امسال ۹ ميليون و ۱۰۰ هزار قطعه بچه ماهي قزل‌آلا در استان توليد شده، افزود: اين ميزان نسبت به مدت مشابه قبل ۶۰ درصد افزايش يافته است.
وي ادامه داد: ۳۴ واحد تكثير و پرورش ماهيان زينتي در استان مركزي وجود دارد كه از نظر تنوع توليد، شهرستان محلات رتبه نخست در كشور را در اختيار دارد.
اكبري گفت: هم‌اكنون ۴۰ گونه ماهي زينتي در محلات پرورش مي‌يابد.

دیدگاه خود را بیان کنید