همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
ظرفیت تولید 150 میلیون قطعه بچهماهی استخوانی در گلستان
خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان، علیاکبر پاسندی از رهاسازی 40 میلیون قطعه انواع بچه ماهیان استخوانی در دریای خزر خبر داد و اظهار داشت: در سالجاری 17 میلیون و 500 هزار قطعه بچه ماهی کپور، 14 میلیون و 500 هزار قطعه بچه ماهی کلمه و 8 میلیون قطعه بچه ماهی سفید در استخرهای پرورش مرکز کلمه «سیجوال» و مرکز «سد وشمگیر» تولید شده است.
پاسندی تعداد کل مولدین مورد استفاده را 7 هزار قطعه عنوان کرد و گفت: از این تعداد مولد 6 هزار و 145 قطعه ماهی کلمه، 800 قطعه ماهی کپور و 55 قطعه ماهیسفید بوده است.
مدیرکل شیلات گلستان خاطرنشان کرد: با تامین آب به موقع، تغذیه مناسب و نظارت فنی کارشناسان شیلات از تعداد 800 مولد ماهی کپور تعداد 40 هزار قطعه بچه ماهی تولید شده است و این نشاندهنده توانایی خوب شیلات استان در امر تکثیر گونههای بومی میباشد.
وی افزود: گونههای کپور و کلمه از گونههای نادر دریای خزر است که تنها در استان گلستان تکثیر و تولید میشود و گلستان تنها استانی است که تکثیر بچه ماهیان کپور و کلمه را در کشور انجام میدهد و شیلات استان تلاش میکند ظرفیت تولید گونههای بومی استان را به حداکثر برساند.
مدیرکل شیلات گلستان با اشاره به ظرفیتهای تولید استان گفت: با تخصیص اعتبارات لازم از سوی سازمان شیلات ایران میتوان تولید بچه ماهیان استخوانی را به 150 میلیون قطعه در سال افزایش داده و از تمامی ظرفیتهای بالقوه استان در این زمینه استفاده کرد.
پاسندی افزود: 40 میلیون قطعه بچه ماهی استخوانی در سطح 48 هکتار از استخرهای بخشی از مراکز تکثیر استان تولید شده و این بچه ماهیان بعد از دو یا سه سال در سبد صیادان دریای خزر قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه بازسازی ذخایر دریایی یکی از وظایف حاکمیتی شیلات است، تصریح کرد: ورود ساحلنشینان و افراد غیرمسئول به سواحل دریا و رودخانههای استان و شرایط نامناسب زیست محیطی مانع از تکثیر طبیعی ماهیان میشود.
مدیرکل شیلات گلستان افزود: شیلات گلستان با هدف حمایت از صیادان و تثبیت شغل صیادی، بازسازی ذخایر دریایی را در دستور کار خود قرار داده است