شرایط بهداشتی و معیارهای میگوی تازه

دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۹۲ بازدید


خبرگزاری فارس از بوشهر، مرتضی بحرانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از دیر باز همزمان با آغاز صید میگو همواره مردم این دیار اشتیاق فراوانی برای خرید و مصرف این آبزی داشته‌اند به همین منظور بر خود واجب می‌دانیم نکاتی را در خصوص ضوابط بهداشتی این محصول به اطلاع عموم برسانیم.
وی بیان کرد: در هنگام خرید میگو به شاخصه‌هایی همچون رنگ، سر و سینه و دم میگو، پاها، پوسته و آنتن‌ها، چشم‌ها، بوی میگو و گوشت آن باید توجه کرد.
بحرانی گفت: رنگ میگوی مطلوب هنگام خرید باید طبیعی، روشن و کاملا عاری از رنگ تیره باشد و سیاه شدگی سر، سینه و دم و پوست نشانه کهنگی و فاسد بودن میگوست.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اضافه کرد: سر و سینه و دم میگو باید محکم و کاملاً متصل به هم باشد و اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگو است.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اظهار داشت: پاها، پوسته و آنتن‌های میگوی سالم باید کاملا سفت و محکم باشد و اگر آنتن‌ها و پاها از همدیگر جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود این نشانی از کهنه و فاسد بودن میگوست.
بحرانی اضافه کرد: چشم‌های میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد ضمن اینکه بوی جلبک‌های دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار ، سفید و درخشنده نشانه میگوی سالم است.
بحرانی اضافه کرد: سیاه شدگی گوشت دم، سرو سینه، تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانه‌هایی از فاسد بودن میگوست.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر تصریح کرد: توصیه می‌شود از خریداری و نگهداری میگو بیش از حد نیاز خودداری شود، زیرا نگهداری طولانی مدت میگو در فریزر باعث افت کیفیت این محصول از نظر غذایی (پروتئینی) شده و از طرفی بدلیل دمای نامناسب برخی از فریزرهای خانگی ممکن است در دراز مدت بار میکروبی میگو افزایش یابد

دیدگاه خود را بیان کنید