همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری مهر، کوروش خلیلی با بیان اینکه آبهای عمیق دریان عمان و منطقه انحصاری اقتصادی حوزه دریا مکران(منطقه غرب دریای عمان) ذخایر مناسب و قابل برداشتی از ماهیان صنعتی دارد تصریح کرد: فانوس ماهیان یکی از گونه های کمتر برداشت شده است که می توان بخشی از صیادان را برای کاهش فشار بر ذخایر آبزیان به سمت صید این گونه از ماهی سوق داد.
وی افزود: صید این گونه از ماهیان مستلزم این است که که صیادان شناورهی سنتی خود را به شناورهای صنعتی و نیمه صنعتی ارتقا دهند.
خلیلی اظهارداشت: توان اشتغال صیادی در حوزه سنتی صید اشباع شده است و دیگر امکان افزایش ظرفیت آن به دلیل محدود بودن منابع آبزیان وجود در رورش صید سنی وجود ندارد.
رئیس اداره امور صیادان شیلات هرمزگان خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای افزایش تولید واشتغال در حوزه صیادی نیازمند استفاده از پتانسیل صید نیمه صنعتی و ورود به مناطص دریای عمران و دهانه اقیانوس هند با استفاده از شناورهای مناسب و تسهیلات لازم برای این کار هستیم.
خلیلی ابرازداشت: شیلات هرمزگان از سرمایهگذاری در بخش صید تون ماهیان ،فانوس ماهیان و صید به روش لانگ لاین استقبال میکند.
فانوس ماهيان داراي رنگ متمايل به قهوهاي، خاکستري و يا نقره اي به اندازه سه تا پنج سانتيمر و وزن دو تا شش گرم هستند که به علت وجود اندامکهاي نوري بر روي بدنشان به اين نام ناميده ميشوند و در تولید پودر ماهی بسیار کاربردی و با ارزش هستند که در آبهای عمیق دریای عمان زندگی میکنند