همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: مزارع پرورشی ماهی برای مقابله با وقوع سیلاب آماده باشند. |
محمدباقر حاجکاظمی اظهار کرد: علیرغم بارندگیهای اخیر خوشبختانه مزارع پرورش ماهی هیچگونه آسیبی ندیده است. این مسئول ادامه داد: با توجه به احتمال وقوع بارندگیهای شدید در روزهای آتی و احتمال بروز سیلاب در برخی مناطق، آن دسته از مزرعهداران که در حریم رودخانهها مستقر هستند، باید هشدارهای بهداشتی و ایمنی را به جد مدنظر قرار دهند تا در صورت وقوع سیل و جاری شدن سیلاب، جلوی تلف شدن تولیدات خود را بگیرند. حاجکاظمی تصریح کرد: مزرعهداران باید در وهله اول با در نظر گرفتن تمهیدات لازم از جمله ایجاد سیلبند، از ورود سیلاب به مزرعه پرورش ماهی خودداری کنند. این در حالی است که کاهش یا قطع غذادهی در روزهای بارانی و ابری و در زمان گلآلودگی آب از جمله مواردی است که جلوی تلفات را میگیرد. مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با تاکید بر استفاده از نمک به منظور کاهش استرس (بسته به گونه پرورشی)، یادآور شد: استفاده از ترکیبات بهبوددهنده کیفیت آب، استفاده از ترکیبات محرک سیستم ایمنی نظیر ویتامین C، همچنین جمعآوری تلفات و سوزاندن یا دفن بهداشتی آنها و انجام عملیات شستوشو و ضدعفونی با ترکیبات مناسب پس از قطع بارندگی و فروکش کردن سیلاب، از دیگر مواردی است که در زمان وقوع سیل به مزرعهداران توصیه میشود.
منبع : روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان |