برپايي کارگاه پخت آبزيان در رشت

جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۹۰ بازدید

برپايي کارگاه پخت آبزيان در رشت
واحد مرکزی خبر:کارگاه آموزش طبخ غذا با ماهی برای نخستین بار در رشت برگزار شد.
رئیس اداره شیلات رشت گفت: با توجه به شروع فصل صید ماهیان استخوانی در ابتکاری جالب در رستوران بازار الگویی ماهی برای 50 نفر از بانوان شاغل در ادارات و نهادها کارگاه طبخ آبزیان برگزار شد.
آقای خشت مسجدی با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در گیلان 14 کیلوگرم است گفت: در این کارگاه آموزشی بانوان شاغل با شیوه های نوین طبخ آبزیان آموزش داده شده تا غذاهای خوشمزه تر بپزند.
در این کارگاه آموزشی بانوان با پخت 10 نوع غذا با ماهی آشنا شدند و گواهینامه پایان دوره گرفتند

دیدگاه خود را بیان کنید