همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
واحد مرکزی خبر : معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران با اشاره به حضور ایران در حوزه صید اقیانوس هند گفت: ایران پس از اندونزی بیشترین صید در اقیانوس هند را دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ، علی اصغر مجاهدی با اشاره به سیاست سازمان شیلات ایران برای بهرهبرداری از ذخایر فانوس ماهیان خلیج فارس و دریای عمان، حجم این ذخایر را بر اساس بررسیهای مختلف یک تا چهار میلیون تن اعلام کرد و گفت: در صورت برنامهریزی مناسب میتوان سالانه 300 تا 400 هزار تن از این ذخایر را برداشت کرد.
معاون سازمان شیلات ایران اعلام کرد : 15 شناور در حوزه صید فانوس ماهیان فعالیت دارد و در سه سال اخیر حدود 150 هزار تن از این ذخایر برداشت شده است.
وی مجموعه صید ایران در سال گذشته را حدود 500 هزار تن اعلام کرد و گفت: عمده این صید مربوط به آبهای جنوب کشور و اقیانوس هند و میزان برداشت از ذخایر خزر حدود 40 هزار تن بوده است.
مجاهدی ، عواملی مانند توافق کشورهای ساحلی برای توقف صید ماهیان خاویاری خزر و حمله شانهدار مهاجم به منابع کیلکاماهیان را از عوامل مؤثر در کاهش میزان صید در دریای خزر ذکرد کرد.
وی افزود: صید ماهی کیلکا از 95 هزار تن در سال 78 به 15 هزار تن و در سالهای اخیر 20 تا 25 هزار تن کاهش یافته است.
مجاهدی برداشت ماهیان استخوانی در دریای خزر را باثبات خواند و گفت: سالانه 16 تا 17 هزار تن از این نوع ماهیان صید میشود.
وی اظهار داشت : در صورت شکلگیری زنجیره صنعتی و تکمیل ناوگان امکان توسعه فعالیتهای صیادی ایران در آبهای فراساحلی وجود دارد.
وی گفت: در آبهای ساحلی جنوب کشور در حد میزان مجاز برداشت در حال بهرهبرداری از ذخایر آبزیان هستیم.
وی افزود : سیاستهای توسعهای کشور در حوزه صید باید متوجه آبهای فراساحلی و دیگر کشورهای دنیا به ویژه آفریقا شود.
مجاهدی با بیان اینکه چین در حال حاضر با 14 میلیون تن صید در سال رتبه اول را در دنیا دارد، افزود: شناورهای صیادی چین در تقریبا همه پهنههای آبی و اقیانوسها حضور دارد