همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
(ایسنا)، منطقه خوزستان- احمدرضا لاهیجانزاده در دومین دوره آموزشی مدیریت زیستبوم تالابهای کشور که امروز(یکشنبه) در اهواز برگزار شد، با بیان این که باید از استانها برنامه خواسته شود تا با این برنامهها بتوان تالابها را به خوبی احیاء کرد و انتظار است که در توزیع بودجه در این بخش نیز سلیقهای عمل نشده و از توزیع سلیقهای بودجهها جلوگیری شود، اظهار کرد: باید رویکرد اساسی برای شرکت در دورههای توانمندسازی در نظر گرفته شود و اگر مدیریت تالابها به صورت یک برنامه سیاستگذاری شود، دیگر حضور استانها در این دورهها اختیاری نبوده، بلکه الزامی است
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به اعتبار اختصاص یافته به مدیریت تالابها، تاکید کرد: در حالت بسیار خوشبینانه، شاید تنها 20 درصد از 78 میلیارد تومان اعتبار در طول برنامه 5 ساله محقق و تخصیص شود
وی ادامه داد: استان خوزستان موتور محرکه کشور ایران است و اگر خوزستان نباشد، کشور به لحاظ اقتصادی و درآمدی دچار مشکل خواهد شد.
لاهیجانزاده افزود: خوزستان در بخش کشاورزی با 14.2 میلیون تن تولید در سال از قطبهای کشور است و با تولید سالانه 2.6 میلیون تن گندم نیز دارنده رتبه اول در این زمینه است. همچنین در هر سال 6 میلیون تن نیشکر در خوزستان تولید میشود. 85 درصد نفت تولیدی کشور در استان خوزستان حاصل میشود و این استان دارنده رتبه نخست پتروشیمی در کشور است، در حال حاضر 20 واحد پتروشیمی در خوزستان فعال و 13 واحد پتروشیمی نیز در حال ساخت است. همچنین خوزستان با تولید 3.5 میلیون تن فولاد، قطب تولید فولاد کشور پس از اصفهان به شمار میرود.
وی عنوان کرد: خوزستان قطب تولید انرژی به لحاظ برقآبی و گازی است؛ استقرار 20 سد بزرگ و متوسط در خوزستان، تولید 90 هزار تن ماهی و میگو در شیلات استان و داشتن 25 درصد مساحت تالابهای کشور از ظرفیتهای خوزستان است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: بیشک به دنبال همه این اعداد و ارقام و ظرفیتهای استان، تبعات زیستمحیطی بسیاری نیز وجود دارد.
وی گفت: در چند سال گذشته به دلیل تغییر مدیریتها، هیچ استانی کار عمرانی انجام نداد ولی در استان خوزستان در هورالعظیم یک مرکز پایش در حال ساخت است و با روند رو به رشد آن پیشبینی میشود تا بهمن ماه امسال به پایان برسد.
لاهیجانزاده توضیح داد: در بحث انتقال آب رودخانه به تالاب شادگان، موفق شدیم حقآبه تالاب را دریافت کنیم و در خرداد 93 نیز دوباره انتقال آب به این تالاب انجام میشود.
وی ادامه داد: سازمان آب و برق مکلف شده 10 متر مکعب آب به عنوان حد پایه، برای تالابهای هورالعظیم و شادگان حقآبه در نظر بگیرد تا حقآبه این تالابها تامین شود