برگزاری نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم

دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۸۵ بازدید

برگزاری نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم
نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم، سوم تا هشتم اسفندماه در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود
مواد افزودنی سنتتیک و اهمیت استفاده از افزودنی‌های طبیعی (نگهدارنده‌ها، طعم دهنده‌ها، روش‌های نوین در بسته بندی و نگهداری مواد غذایی (بیوتکنولوژی، نانو تکنولوژی)، نقش فناوری‌های نوین در ارتقای کیفی تولید مواد غذایی (بیوتکنولوژی، فرآیندهای غشایی، نانوتکنولوژی) و سموم و آلاینده‌های میکروبی، شیمیایی و محیطی در تولید غذای سالم (کشاورزی، دامی، آبزیان ) از جمله محورهای این همایش علمی محسوب می‌شوند
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، همچنین فناوری‌های نوین در تولید غذاهای ارگانیک و فراسودمند (کشاورزی، دامی، آبزیان،اهمیت آبزیان و روش‌های نوین فرآوری، اهمیت رعایت بهداشت فردی و محیط کار در چرخه تولید تا مصرف مواد غذایی، موانع و چالش‌های ارتقای کیفی تولید مواد غذایی، اهمیت کنترل کیفیت و استاندارد سازی در تولید غذای سالم و اصلاح الگوی مصرف غذایی از دیگر محورهای این همایش است.

بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، هفتم بهمن ماه آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات و 15 بهمن آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات است.

برای شرکت در این همایش نیاز به حضور فیزیکی افراد (مقاله دهندگان، مستمعین) نیست و ثبت کنندگان می‌توانند بصورت الکترونیکی و به کمک شبکه اینترنت در بحثهای علمی مشارکت کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی echf.ir مراجعه کنند.
منبع : ایسکا نیوز

دیدگاه خود را بیان کنید