همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دانشمندان انگلیسی در تلاش برای رمزگشایی از اسرار عمر طولانی صدف 507 ساله و در زمان باز کردن آن، باعث مرگ قدیمیترین حیوان زنده شناختهشده شدند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، دانشمندان انگلیسی در تلاش برای رمزگشایی از اسرار عمر طولانی صدف 507 ساله و در زمان باز کردن آن، باعث مرگ قدیمیترین حیوان زنده شناختهشده جهان شدند.
این گونه صدف اعماق دریا با نام Ming the Mollusc سال 2006/1385 در سواحل ایسلند در اقیانوس اطلس شمالی کشف و سن تقریبی آن حدود 405 سال تخمین زده شد.
هر تابستان با گرمتر شدن آب و فراوانی مواد غذایی، بر روی پوسته صدف لایه جدیدی ایجاد میشود که میتواند به تخمین سن حیوان کمک کند. محققان دانشگاه بنگور پیش از این با شمارش تعداد حلقهها بر روی پوسته، سن صدف را به اشتباه حدود 400 سال اعلام کرده و بدون توجه به سن موجود، آن را درون فریزر قرار دادند.
محققان معتقدند بودند که بررسی این موجود می تواند به رمزگشایی از اسرار عمر طولانی منجر شود، به همین علت اقدام به باز کردن صدف کردند. در نتیجه این تحقیقات که منجر به مرگ قدیمی ترین موجود زنده جهان شد، محققان دریافتند که این حیوان در سال 1499 میلادی متولد شده و عمر آن در زمان مرگ 507 سال بود.
شایان ذکر است که در برخی رسانهها از این موجود به عنوان قدیمیترین موجود زنده جهان یاد شده است؛ اما از آنجاکه موجودات زنده بسیار پیرتری روی زمین شناخته شده (مانند درختان چندهزار ساله) این تعبیر اشتباه است و به جای آن از عبارت پیرترین حیوان شناختهشده استفاده شده است