همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
ایرنا ˈکاظم عبدیˈ با بیان اینکه پایش مزارع پرورش ماهیان گرمابی در 6 ماهه ابتدای سال جاری اجرا شد ، گفت: در سال 92، پایانه GIS پایش بیماری های ماهیان گرمابی، با همکاری ادارات کل دامپزشکی استان ها تکمیل شد.
مدیر کل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری آبزیان تصریح کرد: علل تلفات مزارع پرورشی فیتوفاگ و آمور در دو استان خوزستان و گیلان طی ماه های گرم سال جاری، به صورت میدانی بررسی شد.
عبدی افزود: در این راستا از مزارع پرورشی دارای تلفات نمونه برداری شد، میزان نوسانات توکسیک ناشی از بلوم جلبک های سمی بررسی و در استان خوزستان گروه تخصصی اپیدمیولوژیکی در کنار مطالعات بالینی و آسیب شناسی به منظور بررسی دلایل سندرم تلفات تابستانه تشکیل شد.
مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری آبزیان گفت: دستورالعمل نحوه نمونه برداری، ارسال نمونه ها و ثبت اطلاعات در مزارع پرورشی ماهیان گرمابی دارای تلفات، به استان های گیلان، گلستان، خوزستان، اردبیل و مازندران ارسال شده است.
براساس گزارش سازمان دامپزشکی ، وی همچنین از تهیه و توزیع مواد ضدعفونی کننده برای مزارع پرورش ماهیان گرمابی استان های مختلف و توزیع این مواد، براساس برنامه دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی خبرداد.
مدیر کل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری آبزیان تصریح کرد: کیت تشخیص بیماری های ویروسی ماهیان گرمابی برای استان های گیلان و خوزستان تامین شده است.
عبدی افزود: برای بررسی علل تلفات ماهیان فیتوفاگ و آمور در خوزستان جلسه ای تشکیل شده و بازدید میدانی از مزارع پرورشی منطقه شوشتر و دزفول به همراه گروه کارشناسی استان و سازمان دامپزشکی انجام شده است.
وی، همچنین تشکیل جلسه بررسی مشکلات پرورش دهندگان ماهیان گرمابی در گیلان، همکاری در اجرای پروژه های تحقیقاتی، عملیات میدانی و آزمایش های مزرعه ای مواد پروبیوتیک باکتوسل در آبزیان و شرکت در جلسات کمیته فنی آبزیان سازمان شیلات ایران برای ارایه نظرات فنی و رویکردهای بهداشتی را از دیگر برنامه های دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری های سازمان دامپزشکی در بخش ماهیان گرمابی معرفی کرد