افزایش مصرف شیلات در سبد غذایی ، نیازمند فرهنگ سازی است

یک‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۴۵ بازدید


اکبریˈ روزشنبه در گفت وگو باایرنا افزود: استان لرستان جایگاه نخست را در میان استانهای غیرساحلی کشور در تولید ماهی دارد ولی با این وجود مردم لرستان کمتر در سبد غذایی خود از ماهی استفاده می کنند .

وی گفت: مصرف سرانه ماهی در کشور 1/9کیلوگرم در استان 4/6 و در شهرستان بروجرد 5/7 کیلوگرم است که افزایش این امر نیازبه فرهنگ سازی بیشتری دارد.

وی ادامه داد: با راه اندازی 11 مزرعه پرورش جدید ماهی سردآبی در بروجرد در سال 92 میزان تولید از یک هزار تن به بیش از 1300 تن در سال افزایش می یابد.

به گفته وی همچنین اقدامات لازم برای راه اندازی یک واحد پرورش ماهیان خاویاری به ظرفیت 10 تن انجام و موافقت اصولی آن صادر شده است.

وی ایجاد بازارچه مواد پروتئینی با محوریت عرضه آبزیان و برگزاری کلاسهای تخصصی جهت پرورش دهندگان ماهی و ارتقا سطخ علمی آنها با آخرین یافته های علمی و تحقیقات انجام شده در جهان در حال پیگیری است.

اکبری همچنین از برگزاری کلاسهای طبخ آبزیان برای بانوان خبرداد و گفت: این اقدام در راستای فرهنگ سازی و استفاده بیشتر از ماهی و سایر آبزیان در سبد غذایی خانوار می باشد

دیدگاه خود را بیان کنید