همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
واحدمرکزی خبر:گشت تحقیقاتی برآورد ذخایر کف زیان تجاری خلیج فارس و دریای عمان در محدوده هرمزگان آغاز شد.
معاون پژوهشی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت : در این گشت تحقیقاتی دریایی، میزان ذخایر 100 گونه کف زی تجاری آبهای هرمزگان برآورد می شود.
دهقانی افزود : سنگسر ، شوریده ، حلوا سفید ، حلوا سیاه ، کفشک ، گیش ماهی ، هامور ، سرخو و شانک از جمله آبزیان تجاری هرمزگان هستند.
وی گفت : این گشت دریایی تحقیقاتی از منطقه سیریک آغاز می شود و تا راس نایبند در غرب هرمزگان به پایان می رسد.
معاون پژوهشی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت : در این گشت تحقیقاتی دریایی به مدت 25 روز ، میزان ذخایر در 100 ایستگاه خلیج فارس و دریای عمان در محدوده آبهای هرمزگان برآورد می شود.
دهقانی افزود : روزانه پس از سه تا پنج بار توراندازی و صید 700 تا 800 کیلو آبزی تجاری در عمق 10 تا 100 متر دریا ،میزان ذخیره آبزیان بررسی می شود.
وی گفت : تنوع ، تراکم و وزن آبزی در هر منطقه از جمله شاخص های برآورد میزان ذخایر است که نتیجه آن به شیلات و صیادان هرمزگانی اعلام می شود.
معاون پژوهشی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان افزود : در آخرین برآورد 80 هزار تن ذخایر آبزیان اعلام شده است که 43 هزار تن آن، کف زیان تجاری است.
دهقانی گفت : کوسه ماهی ، راشگو و هامور از جمله آبزیان در خطر انقراض هستند که صیادان هرمزگان باید از صید بی رویه آن خودداری کنند.
هرمزگان رتبه نخست میزان ذخایر آبزیان تجاری در کشور را دارد