همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
پايش بيماريها در مزارع ماهيان گرمابي
مدير كل دفتر بهداشت و مبارزه با بيماري آبزيان از پايش مزارع پرورش ماهيان گرمابي در 6 ماهه ابتداي سال جاري خبرداد.
به گزارش روابط عمومي سازمان دامپزشكي، دكتر كاظم عبدي با اعلام اين خبر اظهار داشت: برنامه سيستم مراقبت فعال از مراكز تكثير ماهيان گرمابي براي رديابي پاتوژنهاي ويرمي بهاره كپورماهيان(SVCV) وهرپس ويروس كوي (KHV) در 10 استان كشور، انجام شده است.
وي ادامه داد: در سال 92، پايانه GIS پايش بيماريهاي ماهيان گرمابي، با همكاري ادارات كل دامپزشكي استانها تكميل شد.
مدير كل دفتر بهداشت و مبارزه با بيماري آبزيان گفت: علل تلفات مزارع پرورشي فيتوفاگ و آمور در دو استان خوزستان و گيلان طي ماههاي گرم سال جاري، به صورت ميداني بررسي شد.
وي افزود: از مزارع پرورشي داراي تلفات نمونهبرداري شد. ميزان نوسانات توكسيك ناشي از بلوم جلبكهاي سمي بررسي و در استان خوزستان گروه تخصصي اپيدميولوژيكي در كنار مطالعات باليني و آسيبشناسي به منظور بررسي دلايل سندرم تلفات تابستانه تشكيل شد.
عبدي خاطر نشان كرد: دستورالعمل نحوه نمونهبرداري، ارسال نمونهها و ثبت اطلاعات در مزارع پرورشي ماهيان گرمابي داراي تلفات، به استانهاي گيلان، گلستان، خوزستان، اردبيل و مازندران ارسال شده است.
وي از تهيه و توزيع مواد ضدعفوني كننده براي مزارع پرورش ماهيان گرمابي استانهاي مختلف و توزيع اين مواد، بر اساس برنامه دفتر بهداشت و مبارزه با بيماريهاي آبزيان سازمان دامپزشكي خبرداد.
مدير كل دفتر بهداشت و مبارزه با بيماري آبزيان تصريح كرد: كيت تشخيص بيماريهاي ويروسي ماهيان گرمابي براي استانهاي گيلان و خوزستان تامين شده است.
وي افزود: براي بررسي علل تلفات ماهيان فيتوفاگ و آمور در خوزستان جلسهاي تشكيل شده و بازديد ميداني از مزارع پرورشي منطقه شوشتر و دزفول به همراه گروه كارشناسي استان و سازمان دامپزشكي انجام گرديده است.
عبدي همچنين تشكيل جلسه بررسي مشكلات پرورشدهندگان ماهيان گرمابي در گيلان، همكاري در اجراي پروژههاي تحقيقاتي، عمليات ميداني و آزمايشات مزرعهاي مواد پروبيوتيك باكتوسل در آبزيان و شركت در جلسات كميته فني آبزيان سازمان شيلات ايران براي ارايه نظرات فني و رويكردهاي بهداشتي را از ديگر برنامههاي دفتر بهداشت و مبارزه با بيماريهاي سازمان دامپزشكي در بخش ماهيان گرمابي معرفي كرد.