همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
پنج کارگاه پرورش ماهی زینتی در همدان احداث شد
روحانیˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان تولید حدود دو میلیون قطعه ای ماهیان زینتی سال گذشته استان، به سه میلیون و دو هزار قطعه در سالجاری افزایش می یابد.
وی همچنین از احداث یک کارگاه یک میلیون قطعه ای پرورش ماهیان زینتی در استان خبر داد و گفت: تولید یک میلیون قطعه ای این واحد از سال آینده در استان آغاز می شود.
وی با بیان اینکه فعالان این مرکز کارشناسان شیلات استان همدان هستند اظهار داشت: با فعالیت این مرکز میزان تولیدهای ماهیان زینتی این استان رشد چشمگیری می یابد.
روحانی همچنین انواع ماهیان زینتی استان را ˈکوپیˈ، ˈآنجلˈ(رمری-دودی –کویز)، ˈسوارترˈ، ˈپرتˈ، ˈکریوراسˈ، ˈگورامیˈ، ˈپلاتیˈ، ˈفایترˈ، ˈسورمˈ، ˈاسکارˈ، ˈفلاورهورنˈ، ˈگلدفیشˈ، ˈزبراˈ و ˈتایگرˈ معرفی کرد.
وی با اشاره به صرفه اقتصادی تولید و پرورش ماهیان زینتی گفت: قیمت هر قطعه ماهیان زینتی در بازار 15 هزار ریال است در حالی که برای هر قطعه بین شش تا هفت هزار ریال هزینه شده و مابقی آن سود است.
وی همچنین حمایت گسترده از متقاضیان راه اندازی مراکز پرورش ماهیان زینتی استان خبر داد و گفت: 80 درصد هزینه راه اندازی این واحدها به صورت تسهیلات کم بهره پرداخت می شود.
روحانی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر 32 کارگاه پرورش ماهیان زینتی با اشتغال 58 نفر به صورت مستقیم در استان همدان فعال است