همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
(ایسنا)، منطقه آذربایجانغربی، بخشایشی در نشست صمیمی با اعضای انجمن اسلامی و کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه، افزود: البته مشکل ترافیک ارومیه صرفا با ساخت این پلها حل نمیشود و ما باید در کنار احداث پروژههای عمرانی فرهنگسازی نیز انجام دهیم
عضو شورای شهر ارومیه گفت: پلی در سه سطح و 5 کیلومتر طول در فلکه آذربایجان ساخته میشود و نماد ارومیه نیز بر روی آن نصب خواهد شد
رئیس کمیسیون عمرانی شورای اسلامی شهر ارومیه در رابطه با راهکارهای کاهش ترافیک در مرکز شهر اظهار کرد: پزشکان شهر در کوچه "خانباباخان" متمرکز هستند که باعث ایجاد ترافیک سنگین در مرکز شهر میشود، به همین دلیل قصد داریم در نقطهای از شهر که ترافیک کمتری وجود دارد دهکده سلامت ایجاد و پزشکانی با تخصصهای مختلف را در آن مستقر کنیم، همچنین از دیگر برنامههای کمیسیون عمرانی شورای اسلامی شهر ارومیه، ایجاد بازارچههای محلی در پنج نقطه کم ترافیک شهر و انتقال آموزشگاهها از مرکز شهر به مناطق دیگر است.
وی در رابطه با مسئله دریاچه ارومیه گفت: موضوع دریاچه ارومیه موضوع بسیار وسیع و گستردهای است، حوزه آبریز دریاچه ارومیه بزرگترین حوزه آبریز کشور است و 5 استان کشور را در بر میگیرد. اقداماتی در رابطه با مشکلات به وجود آمده انجام شد که متاسفانه موثر واقع نشد، ولی خوشبختانه در دولت تدبیر و امید موضوع دریاچه ارومیه به عنوان مشکلی ملی تشخیص داده و در اولین جلسه هیات دولت مطرح شد.
بخشایشی تصریح کرد: امیدواریم با برنامهریزیهای علمی که انجام خواهد شد و کارگروههای تشکیل شده برای حل مشکل دریاچه ارومیه اقدامات لازم انجام شود.
وی ادامه داد: اگر تغییرات تراز آب دریاچه را بررسی کنیم سالهایی بوده که عمق دریاچه ارومیه پایین آمده باشد، برای مثال سال 1341 به شدت کاهش پیدا کرده بود که البته مقداری بیشتر از عمق فعلی بوده و بالاترین تراز آب دریاچه ارومیه نیز نسبت به سطح آب دریاهای آزاد یک هزار و 278 و نیم متر بوده است.
نمایند مردم ارومیه در شورای اسلامی شهر ارومیه افزود: اکنون این تراز به حدود یک هزار 268 رسیده است و در سال 1341 به حدود یک هزار و 270 رسیده بود، یعنی آن موقع هم شرایط بحرانی بود اما مصرف کمتر آب و همچنین دوره بازگشت نزولات جوی باعث شد به شرایط عادی بازگردد.
وی در رابطه با دلایل خشک شدن بخش وسیعی از دریاچه ارومیه اظهار کرد: این سوال پیش میآید که چه عواملی باعث پایین آمدن تراز آبی دریاچه ارومیه شده است، که یکی از این عوامل تغییرات اقلیمی و کاهش نزولات جوی است، کشور ما اکنون 15 سال است که در یک دوره نامطلوب خشکسالی به سر میبرد.
بخشایشی در ادامه گفت: علت دیگر افزایش جمعیت، افزایش مصرف و همچنین توسعه سطح زیرکشت در حوزه آبریز دریاچه ارومیه بوده و اکنون تامین آب برای مصارف کشاورزی در اولویت قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: طرح فازبندی احیاء دریاچه ارومیه را تهیه کردهایم که طرحی تحقیقاتی با کمک هفت نفر از اساتید دانشگاه و کارشناسان خبره در زمینه مهندسی آب، شیلات و آرتیمیا است و امیدواریم با همکاری شرکت سهامی آب منطقهای و سازمان حفاظت محیط زیست استان این طرح پس از تصویب اجرایی شود تا به طور گام به گام بخشی از دریاچه را احیا کنیم