همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
بائوج لاهوتی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، درواکنش به توافق 5 کشور حاشیه دریای خزر در اجلاس روسیه، مبنی بر ممنوع شدن صید تجاری ماهیان خاویاری دریای خزر در سال ۲۰۱۴، گفت: به طور حتم یک عدله کارشناسانه و علمی پشت این توافق نامه است وبه طور حتم این توافق نامه یک تصمیم کارشناسانه و علمی است و باعث تنفسی در خصوص میزان برداشت ماهیان خاویاری می شود.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی،با تاکید به این که جهت احیا ذخایر طبیعی دریای خزر باید به دریا تنفس بدهیم، تصریح کرد: قطعا ممنوعیت صید ماهیان خاویاری در احیای ذخایر دریا خزر تاثیر بسزایی خواهد داشت.
وی با تأکید بر اینکه میزان ماهیان خاویاری دریای خزر بر خلاف گونه های دیگر بسیار محدود است، تصریح کرد: کشورهای حاشیه دریای خزر از جمله ایران می توانند در منطقه خود تعدادی بچه ماهی خاویاری و ماهیان تکثیر شده در دریای خزر رها کنند و از این طریق میزان برداشت ماهیان خاویاری خود را برای سال 2015 افزایش دهند.
گفتنی است؛ سی و چهارمین اجلاس کمیسیون منابع زنده دریای خزر ملی گزارش کلیه کشورها درباره وضعیت بهرهبرداری از ذخایر در سال 2013 ارائه شد و تصمیم گرفته شد، در سال 2014 همچنان صید تجاری ماهیان خاوریاری دریای خزر ممنوع باشد.
همچنین در این اجلاس بندهایی از پیشنویس موافقتنامه حفاظت و بهرهبرداری از منابع زنده دریای خزر بررسی شد.
هیئت ایرانی در این اجلاس پیشنهاد کرد که کارگروه تکثیر و پرورش و رهاسازی ماهیان خاویاری تشکیل شود و همچنین اطلاعات کشورها درباره وضعیت آبزیان دریای خزر توسط دبیرخانه چاپ و منتشر شود.
همچنین جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد کرد کار گروه یکسان سازی و هماهنگ کردن روشهای پژوهشی ایجاد شود