همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
در نشست شورای سیاست گذاری توسعه در بخش شیلات؛ وزیر جهادکشاورزی بر توسعه پرورش ماهی در قفس تاکید کرد
به گزارش روابط عمومی وزارت جهادکشاورزی، محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی در نشست شورای سیاست گذاری توسعه دربخش شیلات که در محل این وزارتخانه برگزار شد گفت: موضوع پرورش ماهی در قفس از جمله پتانسیلهای موجود در سواحل کشورمحسوب میشود که طی سالیان گذشته علیرغم تلاشها و اقدامات تحقیقاتی و عملیاتی صورت گرفته به توفیق نرسیده است.
وی افزود: در 12 سال قبل تولید ماهی در قفس در کشور نروژ 500 هزارتن در سال بود که این میزان هم اکنون به 2 میلیون تن رسیده که بیش از 2 برابر ظرفیت تولید و صید ماهیان کشور را شامل میشود.
حجتی گفت: باید فضا و عرصه را برای حضور و مشارکت مردم باز کنیم و با در اختیار داشتن برنامه دقیق، مطالعات کافی و بهرهگیری از تجارب و امکانات سایر کشورها موانع و مشکلات احتمالی پیش رو را از میان برداریم.
وزیر جهادکشاورزی اضافه کرد: شیوع بیماری میگو این صنعت را تا مرحله نابودی و زیاندهی پیش برد ولی خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته بیماریمهار و در عین حال گونههای جدیدو مقاوم وارد کشور شده است.
مهندس حجتی یادآور شد: مسائل بهداشتی و دامپزشکی در حوزه تولید و پرورش میگو باید به دقت رعایت شوند و مزارع پرورش میگو از محیط قرنطینهای پاک و همنوا برخوردار باشند.
همچنین دراین نشست معاون وزیر ورییس سازمان شیلات ایران گفت:با اجرای برنامهای 4 ساله از سال 93 میزان بهرهبرداری از ذخایر فانوس ماهیان تا پایان سال چهارم آن به 140 هزار تن افزایش می یابد.
صالحی افزود: بااجرای 4 ساله طرح افزایش بهرهبرداری از منابع فانوس ماهیان اهدافی چون صید از ذخایر دریایی و بهرهبرداری از ذخایر کمتر برداشت شده فرصتهای جدیدی برای سرمایه گذاری و اشتغال و همچنین کاهش وابستگی کشور به واردات پودر ماهی موردنیاز در صنایع دامپروری کشور محقق خواهدشد.
وی گفت: صید فانوس ماهیان به شیوه صنعتی از سال 87 با صید سالانه 5100 تن آغاز شد که این رقم در سال 90 به 14 هزار و 750 تن رسید.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: باتامین اعتبار موردنیاز طرح افزایش میزان صید فانوس ماهیان ارزش اقتصادی صید این گونه از 490 میلیارد ریال در سال 93 به بیش از 3100 میلیارد ریال در پایان سال 96 خواهد رسید.
وی افزود: اجرای این طرح در سال 93 حدود 1650 میلیارد ریال و در سال 96 سال پایانی اجرا 2200 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
صالحی در ادامه بیان داشت: در صورت تامین اعتبارات موردنیاز از سال آینده به تدریج شناورهای صیادی به ناوگان صید این گونه ماهیان اضافه خواهد شد به نحوی که تا پایان سال 96 تعداد این ناوگان صید صنعتی به 63 فروند خواهد رسید