تولید ماهی دراستان کرمانشاه تاپایان سال به بیش از 18 هزارتن می رسد

یک‌شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۵۷ بازدید

تولید ماهی دراستان کرمانشاه تاپایان سال به بیش از 18 هزارتن می رسد
ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی داراست.
پوریا کارشناس شیلات گفت : ماهی و آبزیان با وجود آن که از دسته مواد غذایی حیوانی هستند اما نوع چربی موجود در آنها مشابه مواد گیاهی است و اسیدهای چرب اشباع نشده به نام امگا 3 در آبزیان وجود دارد که اثرات بسیار مهمی‌در سلامت انسان به عهده دارند و در پیشگیری از بسیاری بیماریها و کنترل و کمک به بهبود اختلالات و عوارض مختلف نقش مهم و سازنده‌ای به عهده دارد
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت :هم اکنون 15هزارو 500 تن تولید ماهیان سردآبی و گرمابی داریم که این ازمقدار 11 هزارو 500 تن ماهیان سردآبی و 4 هزارتن ماهیان گرمابی است و درتلاشیم تا پایان سال تولیدات ماهی استان را به 18هزارو 100تن برسد.

به گفته شهبازی استان کرمانشاه بافعالیت پنج مزرعه فعال خاویاری ، رتبه سوم درتولید ماهیان خاویاری کشور را دارد و اکنون 2000 نفر درآبزی پروری فعالیت دارند.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه به خبرنگارما گفت :سرانه مصرف ماهی دراستان کرمانشاه 7ونیم کیلوگرم است که دربرنامه ریزیهای شیلات درتلاشیم این مقدار بالاتر ازسرانه کشوری یعنی 9 کیلو گرم برسد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید