همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه ایران کمتر از میانگین جهانی ماهی مصرف میکند، گفت: میزان سرانه تولید ماهی در گیلان 14.5 کیلوگرم و در کشور حدود 9 کیلوگرم است. | |
اسحاق شعبانی امروز در انزلی با بیان اینکه سالانه 150 میلیون قطعه بچهماهی سفید در رودخانههای گیلان رهاسازی میشود، اظهار کرد: در فصل بهار از این بچهماهیها مولد گرفته میشود. وی کمبود برداشت ماهی سفید از دریای خزر را دلیل تکثیر و پرورش و رهاسازی این ماهی عنوان کرد و افزود: 80 درصد صید دریای خزر از نوع سفید و 20 درصد کفال و دیگر گونههاست. |
|
مدیرکل شیلات گیلان این استان را آبزیپروری در کشور خواند و گفت: سالانه مجموع تولیدات آبزیان گیلان 67 هزار تن بوده که از این میزان 47 هزار تن تولید ماهیان گرمابی و سردابی است.
وی 44 هزار تن را تولید ماهی گرمابی و 3 هزار تن نیز سردابی عنوان کرد و یادآور شد: در گیلان 7 هزار تن نیز ماهی کیلکا صید میشود. شعبانی درباره مصرف ماهی در گیلان تصریح کرد: با وجود تولیدات آبزیپروری در گیلان، میزان سرانه مصرف ماهی در این استان 14.5 کیلوگرم است. وی با بیان اینکه میزان سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 9 کیلوگرم است، گفت: در دنیا سرانه مصرف ماهی 19 تا 20 کیلوگرم، در اروپا 35 کیلوگرم و در آفریقا 100 کیلوگرم است. مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به اینکه ایران کمتر از میانگین دنیا ماهی مصرف میکند، خاطرنشان کرد: ماهی غذایی بسیار سالم است و برای افزایش میزان مصرف آن در بین خانوارهای ایرانی و گیلانی باید به رشد تولید ماهی توجه داشته باشیم. وی افزایش استخر پرورش ماهی را در تولید زیاد آبزیان مهم دانست و متذکر شد: سرانه مصرف ماهی باید به عنوان یک غذای سلامتی افزایش یابد و تولید رشد پیدا کند |