همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت:مبارزه با روش صید مخرب و غیرمجاز ترال (کف روب) در خلیج فارس و خارج از فصل آزاد سازی صید میگو به عزم ملی و همگانی نیازدارد
حاجیان افزود:حل این مشکل ، نیازمند کمک ومشارکت همه دستگاه ها، نهاد ها و نیروهای مرتبط دریابانی، مرزبانی، سپاه و حمایت همه جانبه دستگاه قضایی است.
وی بیان کرد:وظیفه ذاتی شیلات حفظ ذخائر دریاست و با صیدهای غیرقانونی به ویژه ترال به صورت جدی مبارزه می کند.
وی اضافه کرد: روش صید ترال از سال های گذشته دراستان بوشهر آغازشده و همین امر آسیب های زیادی به ذخایر، صیدگاه ها و زیست گاه های آبزیان خلیج فارس وارد کرده است.
حاجیان ادامه داد: شیلات استان بوشهر برای مقابله با صید ترال در آب های این استان مبادرت به خرید کشتی های بزرگ و واگذاری آنها به بخش خصوصی کرده است.
مدیر کل شیلات استان بوشهر درباره تولید میگوی پرورشی در این استان اظهارکرد: در این استان سه هزارهکتار اراضی برای تولید میگوی پرورشی آماده سازی شده است و امسال 9هزارتن میگوی پرورشی از این اراضی تولید و بخش عمده آن به کشورهای ویتنام، چین، اسپانیا و امارات صادر شد.
حاجیان ، در بخش دیگری از مطالب خود به نگرانی صیادان از ماموریت کشتی تحقیقاتی شیلات در دریا اشاره کرد و گفت: ماموریت این گونه کشتی ها ، حفظ ذخائردریایی و صید برخی گونه های دریایی واعلام امکان صید ماهیی یال اسبی برای کشتی هاست.
وی ادامه داد: هم اکنون مجوز یک ماه صید ماهی یال اسبی برای 11کشتی شهرستان دیر صادرشده است و مشغول صید
هستند.
در روش صید ترال ، صیادان با استفاده از توری به شکل کیسه که انتهای آن کاملا بسته شده است و کشیدن آن با شناور ترال در نزدیکی بستر کف دریا و یا لایه های میان آبی و با فاصله از کف دریا اقدام به صید آبزیان مورد نظر می کنند.
صید ترال ، کف دریا را جارو می کند و نه تنها نسل آبزیان را از بین می برد، بلکه شاید نسلی از انسان ها را هم از دیدن آبزیان محروم می کند
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی