مشخصات ماهی قرمز سالم

یک‌شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۹۱ بازدید

مشخصات ماهی قرمز سالم
مدیر اداره مبارزه با بیماری‌های طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان سمنان گفت: ماهی شب عید را از مراکز مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی تهیه کنید
دکتر علی جاویدپور، در راستای حفظ سلامت و بهداشت عمومی بر ضرورت توجه به سالم بودن ماهی‌های قرمز شب عید تاکید و اظهارکرد: ماهی قرمز شب عید شادی و آرامش و زیبایی سفره هفت سین را دو چندان می‌کند لذا توجه به سلامتی آنها در راستای حفظ سلامتی و بهداشت عمومی اهمیت دارد.

مدیر اداره مبارزه با بیماری‌های طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان به ویژگی‌های ماهی سالم شب عید اشاره کرد و گفت: ماهی قرمز باید دارای تحرک مناسب باشد و پولک‌های آن سالم و فاقد هرگونه ضایعه از قبیل زخم و …. باشد.

این دکترای دامپزشکی تصریح کرد: همچنین باله‌های شنای ماهی نیز می‌بایستی قائم و دم آن کشیده باشد و تحرک لازم را داشته باشد.
جاویدپور همچنین گفت: ماهی سالم باید فاقد هرگونه برآمدگی در بدن بوده و چشم‌های ماهی نیز باید فاقد بیرون زدگی و یا تورفتگی باشد.

وی با بیان اینکه گشادی دهانه تنگ نگهداری ماهی، مهمتر از حجم آن است خاطرنشان کرد: عدم ایجاد استرس، نگهداری در دمای 20 درجه سانتی گراد،تغذیه مناسب و آب فاقد کلر و تعویض به موقع آب از نکات بسیار مهم در نگهداری ماهی قرمز است.

مدیر اداره مبارزه با بیماری‌های طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان ادامه داد: جلوگیری از دست زدن کودکان و افراد حساس دارای سابقه آلرژی و شستن دست‌ها پس از تماس با ماهی از نکات دیگری است که باید حتماً مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار کرد: از هرگونه تغییر در دمای آب ماهی می بایستی خودداری شده و در صورت مشاهده تغییر در ظاهر و رفتار ماهی می بایستی با دکتر دامپزشک مشورت کرد.
منبع : خبرگزاری ایسنا

دیدگاه خود را بیان کنید