همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
۰ نظر
۸۴ بازدید
یک کارشناس بخش آبزیان گفت: مصرف ماهی امکان ابتلا به ناراحتیهای قلبی را تا ۳۶ درصد پایین میآورد. | |
غلامحسین اکبری بیان کرد: مصرف مداوم ماهی میتواند ابتلا به افسردگی و ناراحتیهای قلبی را کاهش دهد، اگر حداقل هفتهای دو بار آن هم زیاد سرخ و سوخاری نشده باشد. | |
وی اضافه کرد: با مصرف ماهی ابتلا به فشارخون بالا را کاهش و ضربان قلب هم تا حد قابل قبولی تنظیم میشود. به همین دلیل امکان ابتلا به ناراحتیهای قلبی تا ۳۶ درصد پایین میآید. ضمن اینکه امگا ۳ فراوان موجود در گوشت ماهی میتواند احتمال حملههای قلبی و برخی از انواع سرطانها را هم کم کند و با بالابردن خلق، مانع ابتلا به افسردگی شود. اکبری ادامهداد: متأسفانه بدن انسان قادر به تولید حجم مناسبی از امگا ۳ نیست، به همین دلیل متخصصان مصرف خوراکیهای سرشار از این اسید چرب پرخاصیت را برای بدن به همه افراد در تمام گروههای سنی توصیه میکنند. این محقق آبزیان اظهارکرد: ماهیهایی مانند کیلکا، کولی، ساردین، خال مخالی، سالمون و قزلآلا در کنار میگو، گردو، روغن کانولا و روغن زیتون از منابع خوب و در دسترس دریافت امگا ۳ محسوب میشوند منبع : خبرگزاری ایسنا |