رشد دو برابری در تولید آبزیان در استان کرمانشاه

سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۹۲ بازدید

رشد دو برابری در تولید آبزیان در استان کرمانشاه
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، از رشد 15 درصدی در تولیدات دامی استان طی سال 92 نسبت به سال 90 خبرداد و گفت: این رشد در تولیدات دامی منهای آبزیان بوده و میزان این تولیدات از 362 هزار و 610 تن در سال 90 به 422 هزار و 876 تن در سال 92 رسیده است
بهرام خانی با اعلام رشد 15و پنج دهم درصدی در تولیدات دامی اظهار داشت: این رشد در تولیدات دامی منهای آبزیان بوده و میزان این تولیدات از 362 هزار و 610 تن در سال 90 به 422 هزار و 876 تن در سال 92 رسیده است.
وی افزود: بر این اساس در حوزه تولید گوشت قرمز در استان از 29 هزار تن در سال 90 به 31 هزار و 800 تن در سال 92 رسیدیم که رشدی 9 و 6 دهم درصدی را نشان می‌دهد.
خانی، از رشد 27 و سه دهم درصدی در تولید گوشت مرغ طی این مدت خبرداد و گفت: در این بخش از 46 هزار تن در سال 90 به 62 هزار و 200 تن در سال 92 رسیده‌ایم.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، گفت: در حوزه تولید شیر نیز شاهد رشد 13 و شش دهم درصدی بودیم که از 279 هزار تن در سال 90 به 318 هزار تن در سال 92 رسیدیم.
خانی، از رشد 27 و 9 دهم درصدی در تولید عسل خبرداد و گفت: در این حوزه از هزار و 610 تن در سال 90 به دو هزار و 59 تن در سال 92 رسیدیم.
وی، رشد تولیدات تخم‌مرغ را 35 و یک دهم درصد عنوان کرد و گفت: این محصول نیز از هفت هزار تن در سال 90 به 9460 تن در سال 92 افزایش یافته است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان کرمانشاه، از رشد دو برابری تولیدات آبزیان خبرداد و گفت: این تولیدات از 7500 تن در سال 90 به 15 هزار تن در سال 92 رسیده است.
خانی در پایان افزود: هم‌اکنون سرانه مصرف آبزیان در استان سه کیلوگرم بوده که سعی داریم در سال 93 به بیش از هفت کیلوگرم برسانیم
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی

دیدگاه خود را بیان کنید