همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرکل شیلات گلستان گفت: پیش بینی میشود امسال حدود 18 هزار و 500 تن انواع آبزیان در استان تولید شود. | |
سید جواد قدس علوی افزود: این میزان تولید شامل 17 هزار و 600 تن ماهی گرمابی، 600 تن ماهی سردآبی و 490 تن میگو است. وسعت مزارع پرورش ماهی گرمابی 7620 هکتار و ماهی سردآبی 124 هکتار است. وی خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود میزان تولید میگو در سال آینده 100 درصد افزایش یابد و به 1000 تن برسد. |
|
محمود سقلی، معاون آبزی پروری شیلات گلستان نیز با بیان اینکه میانگین برداشت در هر هکتار، 2 تن و 400 کیلوگرم است، خاطرنشان کرد: گلستان رتبه چهارم پرورش ماهیان گرمابی را در کشور به خود اختصاص داده است. در حال حاضر برای 2000 نفر در بخش پرورش انواع ماهیان گرمابی و سردآبی اشتغالزایی شده است. چهارگونه کپور، آمور، فیتوفاک و بیگ هد از انواع ماهیان گرمابی است که در استان پرورش داده میشود.
معاون آبزی پروری شیلات گلستان با بیان اینکه در سال گذشته 500 تن ماهی قزل آلا در استان تولید شده است، افزود: در حال حاضر 29 واحد پرورش ماهیان سردآبی در استان وجود دارد و پیش بینی میشود 600 تن ماهی قزل آلا، امسال تولید شود. به طور مستقیم 130 نفر و غیرمستقیم 400 نفر در این زمینه فعال هستند. سقلی گفت: در هر مترمکعب 20 کیلوگرم ماهی قزل آلا تولید میشود. حدود 50 درصد ماهیان سرآبی تولید شده در استان به استانهای همجوار فرستاده میشود. معاون آبزی پروری شیلات گلستان خاطرنشان کرد: مصرف سرانه آبزیان در کشور 10.5 کیلوگرم و در استان 8.5 کیلوگرم است. شیلات گلستان برای افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوارها، دورههای آموزشی طبخ آبزیان را برگزار کرده است. وی یادآور شد: ارزش غذایی ماهیان پرورشی اختلاف چندانی با ماهیان دریایی ندارد و با توجه به اینکه گوشت ماهی بسیار مفیدتر از انواع گوشتهای موجود در بازار است، توصیه میشود خانوارها مصرف این ماده مغذی را در سبد غذایی خانواده افزایش دهند. سقلی گفت: پرورش ماهیان سردآبی بیشتر در سرشاخهها انجام میشود. با مطالعات انجام شده میتوان از ظرفیت چاههای کشاورزی و آب شور دریای خزر برای این هدف استفاده کرد. |