همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران از افزایش 65 درصدی تولید میگو در سال جاری در کشور خبر داد. | |
حسین عبدالحی در اردبیل افزود: در کشورمان امسال 370 هزار تن انواع آبزی تولید شده که 140 هزار تن آن مربوط به قزل آلا و 13 هزار تن آن مربوط به میگو و سایر آبزیان است. وی از تولید 16درصد ماهیان قزل آلای جهان در کشور خبر داد و گفت: ایران با تولید 140 هزار تن ماهی قزل آلا رتبه نخست جهانی در تولید ماهی قزل آلا در آب های شیرین را دارد. |
|
معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران از صادرات 200 کیلو گرم خاویار پرورشی به کشورهای مختلف جهان خبر داد و افزود: ایران با کشور روسیه برای صادرات انواع آبزیان به این کشور قرارداد بسته است.
وی همچنین گفت: کشورمان در آب های شیرین ، شور و لب شور رتبه دوم دنیا را دارد. استان اردبیل در تولید آبزیان جزو استان های سبز است مدیر کل شیلات استان اردبیل گفت:استان اردبیل جزو استان های سبز در تولید و پرورش آبزیان است. میر آرمان واعظی افزود: در حال حاضر 400 حوضچه پرورش ماهی در سطح استان فعال است که سالانه بازرسی های مستمری از نحوه فعالیت و بهداشت عملکرد این تعداد انجام می شود. وی گفت: از نظر بهداشتی و بیماری جزو استان های سبز هستیم و به دلیل نظارت مستمر بیماری در حوضچه های پرورش وجود ندارد. مدیر کل شیلات استان اردبیل افزود: اردبیل با تولید 5 هزار تن ماهی در سال جاری در رتبه سوم تولید ماهی در بین استان های غیر ساحلی است. به گفته واعظی مرغوبیت و کیفیت ماهیان تولیدی در استان موجب شده است اقبال قابل توجهی در بازارهای خارج از استان نسبت به محصولات ما مشاهده شود. |