تقدير از تيم هاي برتر بخش طراحي اولين دوره مسابقات ملي ربات آبزيان

سه‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۸۲ بازدید
تقدير از تيم هاي برتر بخش طراحي اولين دوره مسابقات ملي ربات آبزيان

تيم هاي برتر مرحله طراحي اولين دوره مسابقات ملي ربات آبزيان، در واحد علوم و تحقيقات معرفي و تقدير شدند.

دكتر مجيد عباس پور رئيس اولين دوره از مسابقات ملي ربات آبزيان با اشاره به ظرفيت علمي و تحقيقاتي، امكانات و تجهيزات دانشكده علوم و فنون دريايي اين واحد، گفت: با توجه به ظرفيت هاي موجود در اين واحد و دانشكده هاي آن ، تبديل واحد علوم و تحقيقات به يكي از قطب هاي آموزشي و پژوهشي در حوزه دريايي كشور دور از ذهن نيست .

رئيس دانشكده محيط زيست و انرژي واحد علوم و تحقيقات، برگزاري مسابقاتي نظير ربات آبزيان را در فرهنگ سازي و تشويق دانشجويان به حضور در اين حوزه موثر دانست و افزود: ربات آبزيان موضوعي جديد در دنيا است كه اخيرا به آن توجه ويژه اي شده است، واحد علوم و تحقيقات نيز در اين زمينه با برگزاري اولين دوره اين مسابقات نشان داد كه نگاهي ويژه به اين نياز كشور دارد.
عباس پور افزود: در حوزه ربات آبزيان بواسطه كاربردهاي فراواني كه براي آن وجود دارد، زمينه مناسبي براي فعاليت مهيا شده است، معتقدم مي توان با كمك و همكاري دانشجويان و اساتيد با ارائه طرح هاي نوين و كاربردي در پيشرفت هرچه بيشتر علم و برطرف كردن مشكلات و معضلات ايران و دنيا در اين حيطه، اقدامات موثري صورت داد.
وي با بيان اينكه تنها نبايد به برگزاري مسابقات اكتفا كرد، گفت: بسترسازي براي حضور هرچه بيشتر دانشجويان، اساتيد و محققان در حوزه هاي مختلف علمي و تحقيقاتي همواره بايد مورد توجه قرار گيرد.
دكتر امير حسين جاويد رئيس دانشكده علوم و فنون دريايي واحد علوم و تحقيقات و دبير مسابقات ربات آبزيان نيز در اين مراسم گفت: در اين دوره از مسابقات ربات آبزيان كه براي اولين بار توسط واحد علوم و تحقيقات برگزار شد، حدود 13 تيم براي حضور اعلام آمادگي كردند كه از اين ميان 9 تيم توانستند در زمان تعيين شده طرح هاي خود را به دبيرخانه اين مسابقات ارائه دهند.
دبير مسابقات ربات آبزيان افزود: پس از بررسي و داوري، 6 تيم به مرحله ساخت مسابقات ملي ربات آبزيان راه پيدا كرده اند. مرحله نهايي اين دوره از مسبقات طي دو روز در شهريور ماه سال جاري در مجتمع فتح واحد علوم و تحقيقات برگزار خواهد شد.
گفتني است : سرپرست 3 تيم برتر اين مسابقات تحت عنوان اكتاگن، شارك و نوشهر كه موفق به كسب رتبه هاي اول تا سوم شدند، از اساتيد واحد علوم و تحقيقات هستند. همچنين تيم هاي آرتميس، مانتاريكا و تيم نون به ترتيب مقام هاي چهارم تا ششم را كسب كردند.
در اين مراسم دكتر محسن خسروي بابادي نماينده معاونت همكاري علمي سازمان صنايع دريايي به اختصاص 120 ميليون ريال كمك هزينه به پروژه هاي دانشجويان مقطع دكتري و 60 ميليون ريال به پروژه هاي دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد مورد تأييد اين سازمان اشاره كرد. همچنين علاوه بر جايزه نقدي براي دو تيم اول توسط اين سازمان، كسر خدمت نظام وظيفه نيز اختصاص خواهد يافت.
براساس اين گزارش امكان سرمايه گذاري بر روي طرح تيم هايي كه از سوي سازمان هاي ذي ربط كاربردي شناخته شود، وجود خواهد داشت

منبع : ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید