رشد 30 درصدي توليد ماهيان خاوياري در اصفهان

سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۹۲ بازدید

رشد 30 درصدي توليد ماهيان خاوياري در اصفهان
بیش از 5 هزار قطعه انواع ماهیان خاویاری در استان اصفهان تولید شده است
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: تولید ماهیان خاویاری در سه مزرعه شهرستانهای فلاورجان ، آران وبیدگل و کاشان به صورت نمونه آغاز شده که این تعداد ماهی از لحاظ وزنی به رشد 30 درصدی رسیده است.
آقای عباسی با اشاره به اینکه ماهیان خاویاری بعد از گذشت 10 سال به باردهی می رسند افزود: با بهره گیری از آب و هوا و منابع آبی مناسب زمینه پرورش گونه هایی از این نوع ماهیان مانند فیل ماهی، سیبری ، اوزون برون ، استرلیاد وچال باش فراهم شده است.
وی میانگین وزن ماهیان تولیدی را 10 کیلوگرم عنوان کرد و گفت: ارزش ماهیان خاویاری علاوه بر گوشت،تخم آنها است که به مروارید سیاه مشهور است.
خاویار که از گرانترین غذاهای جهان به شمار می رود یک ماده غذایی پرانرژی و مغذی حاوی پروتئین، املاح معدنی، چربی و ویتامین‌ها است.
منبع: واحد مرکزی خبر

دیدگاه خود را بیان کنید