برگزاری کارگاه آموزشی طبخ آبزیان توسط برترین استاد آشپزی قم

جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۹۱ بازدید

برگزاری کارگاه آموزشی طبخ آبزیان توسط برترین استاد آشپزی قم
کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضور استاد برتر آشپزی قم در دومین جشنواره غذای ایرانی با استقبال بازدیدکنندگان برگزار می‌شود.
کارگاه‌های آموزشی مختلف در حوزه‌های غذا و صنایع دستی از جمله برنامه‌های جانبی دومین جشنواره غذای ایرانی است که به همت مرکز علمی کاربردی صنایع دستی استان قم در بوستان نرگس در حال برگزاری است.
از جمله این کارگاه‌ها که با استقبال خوب بازدیدکنندگان مواجه شده، کارگاه طبخ آبزیان است که توسط راضیه صفایی، استاد دانشگاه و آشپز برتر قمی و با همکاری شیلات استان قم اجرا می‌شود
در این کارگاه مسائل مختلف مربوط به طبخ آبزیان از جمله نحوه تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده و فاسد شده، نحوه نگهداری ماهی برای مدت طولانی و مسائل بهداشتی درباره نگهداری آبزیان برای مخاطبین بیان می‌شود.

آموزش نحوه طبخ قلیه ماهی، شنسل ماهی، فیله میگو ، طریقه فیله کردن ماهی و چندین غذای دیگر از جمله بخش‌های این کارگاه آموزشی است.

کارگاه طبخ آبزیان هر روز از ساعت 16 در بوستان نرگس اجرا خواهد شد
منبع: فارس

دیدگاه خود را بیان کنید