همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳
۰ نظر
۹۱ بازدید
کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضور استاد برتر آشپزی قم در دومین جشنواره غذای ایرانی با استقبال بازدیدکنندگان برگزار میشود. | |
کارگاههای آموزشی مختلف در حوزههای غذا و صنایع دستی از جمله برنامههای جانبی دومین جشنواره غذای ایرانی است که به همت مرکز علمی کاربردی صنایع دستی استان قم در بوستان نرگس در حال برگزاری است. از جمله این کارگاهها که با استقبال خوب بازدیدکنندگان مواجه شده، کارگاه طبخ آبزیان است که توسط راضیه صفایی، استاد دانشگاه و آشپز برتر قمی و با همکاری شیلات استان قم اجرا میشود |
|
در این کارگاه مسائل مختلف مربوط به طبخ آبزیان از جمله نحوه تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده و فاسد شده، نحوه نگهداری ماهی برای مدت طولانی و مسائل بهداشتی درباره نگهداری آبزیان برای مخاطبین بیان میشود.
آموزش نحوه طبخ قلیه ماهی، شنسل ماهی، فیله میگو ، طریقه فیله کردن ماهی و چندین غذای دیگر از جمله بخشهای این کارگاه آموزشی است. کارگاه طبخ آبزیان هر روز از ساعت 16 در بوستان نرگس اجرا خواهد شد |