همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴
۰ نظر
۸۳ بازدید
مدیر کل شیلات استان مازندران از صدور 456 کیلوگرم خاویار پرورشی تولید شده در مراکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری این استان خبر داد. |
حسن حبیب نژاد گفت : در مجموع هشت هزار و 500 تن انواع محصولات شیلاتی در سال گذشته از استان مازندران صادر شده است. مدیرکل اداره شیلات استان مازندران یادآور شد: ارزش صادراتی این محصولات بیش از 35 میلیون دلار در سال گذشته برآور شده است. وی گفت: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته تا سال 1404 به تولید سالانه 100 تن خاویار پرورشی و چهار هزار تن گوشت خواهیم رسید. حبیب نژاد افزود : شیلات ایران پارسال 50 میلیون قطعه بچه ماهی سفید تکثیر و در رودخانه های استان رهاسازی کرد. |
حبیب نژاد، ادامه داد: همچنین در دومین سال متوالی 10 رودخانه استان شیل گذاری شد تا برای تکثیر طبیعی ماهی سفید اقدام شود. مدیر کل اداره شیلات استان مازندران تصریح کرد: با این اقدام قرار است 12 میلیون قطعه بچه ماهی سفید تکثیر و در رودخانه های استان رهاسازی شود. حبیب نژاد گفت : بیش از 95 درصد ماهیان دریای خزر به منظور تکثیر و تخم ریزی به رودخانه های دارای آب شیرین مهاجرت و پس از یافتن یک محیط آرام و امن به روش طبیعی تخم ریزی می کند و سپس به دریا بازمی گردد. وی در ادامه به جدیت شیلات استان مازندران در تکثیر و پرورش ماهیان خاویار به منظور استحصال خاویار پرورشی اشاره کرد و اظهار داشت: هم اکنون در نقاط مختلف ساحلی استان مازندران، چهار مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری فعالیت دارد. به گفته این مقام مسئول در استان مازندران ، یکی از این مراکز تکثیر و پرورش به تنهایی سالانه 30 تن خاویار و دو هزار تن گوشت تولید می کند. حبیب نژاد ادامه داد: با برنامه ریزی بر اساس سند جامع توسعه شیلات مازندران که بر مبنای چشم انداز 1404 تنظیم شده است ، صید ماهیان استخوانی و کلیکا تا سال 1404 به حدود 28 هزار تن خواهد رسید. وی در ادامه با اشاره به اینکه استان مازندران به دلیل شرایط خاص اقلیمی و وجود منابع آبی،یکی از مناطق مستعد پرورش ماهیان گرمابی است، اظهار داشت: این استان از جایگاه ویژه ای در تولید کپور ماهیان کشور برخوردار است. مدیر کل اداره شیلات استان مازندران تاکید کرد: مازندران با تولید بیش از 49 هزار تن انواع کپور ماهیان ، رتبه نخست تولید ماهیان گرمابی را در کشور به خود اختصاص داده است و 25 درصد تولید ماهیان گرمابی را در اختیار دارد. منبع: واحد مرکزی خبر |