همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
فرصت کسب و کار این هفته به غذای آبزیان اختصاص دارد. با افزایش پرورش آبزیان به خصوص ماهی قزل آلا در کشور، تولید غذای آبزیان نیز از بازار خوبی برخوردار می باشد. طرح بازدهی بالایی داشته و برگشت سرمایه نیز کمتر از 3 سال می ب ... |
خوراک آبزیان از مخلوط کردن مواد مورد نیاز ضروری جهت تغذیه آبزیان شامل مواد تامین کننده پروتئین (حیوانی و گیاهی)، مواد انرژیزا، املاح، ویتامینها و غیره به نسبتهای مختلف بسته به نوع و سن آبزیان تهیه میشود. این محصول میتواند به صورت پلت (pellet)، خرد شده (Crumble)، پولکی (Flake)، گرانول (Granule) و یا رشتهای(Extrude) تولید شود. غذای آبزیان پرورشی باید دارای رنگ یک دست و مناسب جهت جلب توجه آبزی باشد. همچنین خوراک باید یکنواخت و بدون شکستگی و دارای بافت و قوام مناسبی بوده (سختی، زبری، نرمی، خشکی، صافی و تردی) و ابعاد آن با توجه به مقطع سنی و اندازه دهان آبزیان باشد. بوی تازگی همراه با بوی مناسب جهت جذب آبزی از جمله ویژگیهای مهم خوراک آبزیان میباشد. خصوصیت اصلی خوراکهای آبزیان ارزان بودن قیمت مواد اولیه و فراوانی و دردسترس بودن این مواد در داخل کشور (داخلی و یا وارداتی) میباشد. این نوع خوراکها حاوی کربوهیدراتها (مواد قندی انرژی زا)، پروتئینها، چربیها، مواد معدنی و ویتامینها میباشند که همگی این مواد نقش بسیار مهمی در تغذیه، تامین انرژی و شکلگیری عضلات آبزیان دارند |
ویژگی های خوراک آبزیان پایداری درآب(water stability): عبارت است از مدت زمانی که غذای آبزیان پرورشی شکل و کیفیت خود را در محیط آب حفظ میکند. رنگ:غذای آبزیان پرورشی باید دارای رنگ یک دست و مناسب جهت جلب توجه آبزی باشد. شکل ظاهری و بافت(Texture): غذای آبزیان پرورشی باید دارای اندازه یکنواخت و بدون شکستگی باشد و دارای بافت و قوام مناسبی باشد. بو: غذای آبزیان پرورشی باید بوی تازگی همراه با بوی مناسب جهت جذب آبزی را داشته باشد. اندازه: عبارتست از ابعاد مناسب غذا با توجه به مقطع سنی و اندازه دهان آبزیان پرورشی خوش خوراکی(Palatability):کیفیت غذای آبزیان پرورشی باید به گونهای باشد که آبزی تمایل به مصرف آن را داشته باشد. وزن مخصوص (Density): عبارتست از وزن مخصوص و مناسب غذا از نظر کیفیت شناوری در آب با توجه به عادات و رفتار تغذیهای آبزیان پرورشی جذابیت (Attractability): غذای آبزیان پرورشی باید به گونهای باشد که حواس بویایی، چشایی و بینایی آبزیان را تحریک و آبزی را به طرف خود جذب نماید. بررسی بازار
پیشنهاد کسب و کار منبع: اقتصاد آنلاین |