تاکید برجلوگیری از آلودگی دریا وسواحل

پنج‌شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۸۹ بازدید
تاکید برجلوگیری از آلودگی دریا وسواحل
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس بر ضرورت بررسی قوانین دریاها تاکید کرد وافزود: سازمان محیط زیست به عنوان متولی باید با بررسی‌های لازم خلاءهای قانونی در حفاظت از دریا را به مجلس منعکس کند

عبدالرضا عزیزی با ارزیابی مثبت از اقدام سازمان محیط زیست در تدوین طرحی برای جلوگیری از تخلیه مواد زائد در دریاها برای اجرایی شدن پروتکل لندن، گفت: با توجه به افزایش آلودگی دریاهای کشور تدوین چنین طرحی در جلوگیری از آلودگی دریا و سواحل بسیار موثر است.

نماینده مردم شیروان درمجلس شورای اسلامی، برضرورت جلوگیری از آلودگی دریاها تاکید کرد ویادآور شد: از آنجایی که در این خصوص اقدامات موثری صورت نگرفته بنابراین ضروری است سازمان محیط زیست با همکاری دیگر سازمان ها این معضل را جدی گرفته و در دستور کار قرار دهد چرا که بخش زیادی از محیط زیست ما تحت تاثیر دریاها قرار دارد

این نماینده مردم در مجلس نهم، بر ضرورت بررسی قوانین دریاها وخشکی تاکید کرد و افزود: سازمان محیط زیست به عنوان متولی اصلی باید بررسی قوانین دریاها و خشکی را در دستور کار قرار دهد تا اگر خلاء قانونی در برخی از قوانین وجود دارد پیشنهادات خود را به همراه دلایل به مجلس منعکس کند تا در این باره اقدام شود.

وی با بیان اینکه هیچ دستگاهی به خاطر منافع شخصی خود حق آلودگی دریاها را ندارد، گفت: دریا متعلق به تمام بشریت است بنابراین هیچ فرد و دستگاهی حق آلودگی آنها راندارد در غیراینصورت باید به شدت با آنها برخورد شود؛ البته همه کشورها نیز درخصوص آلودگی دریاها باید حساسیت های لازم را داشته و در این باره خود را موظف بدانند.

عزیزی ادامه داد: از آنجایی که دریا در ادامه حیات بشر موثر است بنابراین باید همانقدر که برای حفظ زمین، جنگل، طبیعت تلاش می‌کنیم در جلوگیری از آلودگی دریاها نیز تلاش موثری داشته باشیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس نهم، ادامه داد: متاسفانه آلودگی شدید دریاها منجر به مرگ بسیاری از آبزیان و حتی گاهی انقراض گونه های خاص شده، البته ریختن زباله از سوی مسافران و گردشگران در سواحل مسئله بسیار مهمی است که باید مسئولان به این مهم توجهی ویژه داشته باشند.

وی با انتقاد از آلودگی دریای خزر بر ضرورت چاره اندیشی برای رفع آن تاکید کرد و افزود: چون این دریا هم از لحاظ بین‌المللی و هم زیست محیطی برای ما حائز اهمیت است بنابراین باید سازمان محیط زیست با همکاری نهادهای بین‌المللی به طور جدی درخصوص رفع آلودگی آن گام بردارند.

عزیزی با بیان اینکه مسئولان باید با برنامه‌ ریزی منسجم و تدبیر کارآمد، بودجه کافی برای پاکیزه ‌نگاه داشتن سواحل دریای خزر را فراهم کنند، تصریح کرد: نباید اجازه داد دریاهای کشور به دلیل انباشت زباله جاذبه های خود را از دست بدهد.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی، حفاری‌های نفتی، فاضلاب‌های خانگی، صنعتی و پساب‌های کشاورزی را از مهمترین عوامل آلودگی دریاها و سواحل برشمرد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت ارائه راهکارهای پیشگیرانه برای جلوگیری از آلودگی دریا و سواحل تاکید کرد و افزود: با اتخاذ تدابیر هوشمندانه باید برای جلوگیری از آلودگی دریاها گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست طی روزهای اخیر از تدوین قانونی برای اجرایی شدن پروتکل پیشگیری از آلودگی دریایی ناشی از تخلیه پسماند و سایر مواد خبر داد

منبع : خانه ملت

دیدگاه خود را بیان کنید