همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
معاون صید و صیادی شیلات جاسک هرمزگان گفت:صیادان جاسک در پایان فصل صید ساردین شش هزار تن ساردین و ماهی موتوMOTU صید کردند که نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش داشت اکبر حیدری نژاد افزود: تغییرات جوی و بارندگی خوب امسال علت افزایش صید در آبهای این شهرستان بوده است. |
|
وی، فصل صید ساردین ماهیان را از اول مهر تا پایان فروردین ذکر کرد و ادامه داد:300 صیاد بوسیله 27 فروند قایق و لنج با استفاده از تورهای ریزبافت،صید ماهی ساردین را برعهده داشتند.
معاون صید و صیادی شیلات جاسک گفت: 75 درصد ماهی صید شده به پنج کارخانه پودر ماهی این شهرستان و بقیه به شهرستانهای میناب ، رودان و بندرعباس ارسال شد. حیدری نژاد گفت:قیمت هر کیلو ماهی ساردین در جاسک پنج هزار ریال است. وی ادامه داد: جاسک بعد از شهرستان قشم رتبه دوم صید ساردین ماهی را در هرمزگان دارد. از جمعیت 51هزار نفری جاسک در 300 کیلومتری بندرعباس، پنج هزار نفربا بهره گیری از 800 فروند لنج و قایق به صید وصیادی مشغول هستند. ساردین ماهیان جزو دسته ماهیان سطحی هستند که عمدتاً آنها به نام ساردین و موتو معروفند . ترکیبات گوشت ساردین ماهیان دارای پروتئین و ویتامینهای بالایی هستند که می توان بعنوان یک ماده غذایی منفرد و همراه با مواد غذایی دیگر مصرف نمود زیرا دارای بافت نرم و بسیار نازک بوده و زود فساد می شوند. ساردین ماهیان به دلیل داشتن لطافت و ظرافت بافت در مقابل عوامل ایجاد کننده فساد بسیار حساس بوده و کیفیت غذایی خود را در صورت عدم سرعت در کار و عمل آوری و یا حمل و نقل و گذشت زمانی کوتاه سریعاً از دست می دهند |