همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رئیس انجمن علمی بهداشت آبزیان گفت: رنگدانه هایی که در کارخانجات تولید غذای ماهی به خوراک ماهی اضافه می شوند، منشاء طبیعی دارند و مجاز هستند |
دکتر مهدی سلطانی، رئیس انجمن علمی بهداشت آبزیان در گفت و گو با برنامه نیم نگاه شبکه رادیویی سلامت با اشاره به سلامت گوشت قزل آلای رنگی افزود: با توجه به این که رنگ نارنجی گوشت ماهی برای مصرف کنندگان جذاب تر است. در کارخانجات تولید غذای ماهی نوعی رنگدانه به خوراک ماهی اضافه می شود که منشاء طبیعی دارد و مجاز است. |
سلطانی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است از رنگدانه های غیر مجاز هم استفاده شود؟ گفت: امکان تخلف در این زمینه کم است و استفاده از مواد شیمیایی برای ماهی ها مخاطره آمیز است و عملاً امکان ندارد. منبع : ایسکانیوز |