اجرای طرح پرورش ماهی در سد شهدای گمنام با استفاده از قفس

سه‌شنبه ۲ آذر ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۷۵ بازدید
اجرای طرح پرورش ماهی در سد شهدای گمنام با استفاده از قفس

سرپرست اداره شیلات شهرستان سرپلذهاب از اجرای طرح پرورش ماهی در سد شهدای گمنام با استفاده از قفس و اشتغالزایی بیش از 40 نفر در شهرستان خبرداد

مصطفی نوروزی اظهار داشت: پرورش ماهی در قفس در مناطق محروم و توسعه نیافته می‌تواند برای قشرهای بسیاری از مردم شغل و رفاه تامین کند و جایگزین خوبی برای روش‌های منسوخی نظیر صید پره و یا استفاده از قایق‌ها و لنج‌های نامطمئن باشد

وی افزود: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و تحقق اقتصاد مقاومتی در سد مخزنی شهدای گمنام سرپل ذهاب با همکاری وزارت جهاد کشاورزی فاز اول طرح پرورش ماهی در قفس توسط شرکت آبزی اکسیرکوثر با اعتبار 30 میلیارد ریال در دست اجرا است و اکنون تعداد 6 قفس با مساحت 200 متر و عمق 18متر به کار گذاشته شده است.

سرپرست اداره شیلات سرپل ذهاب با بیان اینکه طرح پرورش ماهی در قفس در سد شهدای گمنام با مطالعات علمی اجرا شده است گفت: پرورش ماهی در قفس مانند هر کسب و کار دیگر دربرگیرنده الزامات، ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی است که مدیریت این موارد می‌تواند ضامن موفقیت طرح باشد و با توجه به ابعاد و ویژگی‌های طرح می‌توان آن را به صورت نامحدود گسترش داد.

نوروزی با بیان اینکه از مزیت های طرح پرورش ماهی در قفس ارزان بودن سازه های آن در مقایسه با سازه های استخرهای بتنی و همچنین غنی شدن آب برای مصارف کشاورزی است عنوان کرد: بالا بودن کیفیت گوشت ماهی که در این شرایط پرورش می یابد از دیگر مزیت های این طرح است.

وی با بیان اینکه سدهای غیر شرب کشاورزی در شهرستان می تواند در افزایش تولید آبزیان، ایجاد اشتغال و رونق گردشگری آن بسیار موثر باشد افزود: در راستای اجرای طرح پرورش ماهی در سد شهدای گمنام شهرستان پیش بینی می شود برای 25 نفربصورت مستقیم و 15 نفر غیرمستقیم اشتغالزایی صورت گیرد و زمینه مناسب کسب و کار برای جوانان جویای کار فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه در6 قفس پرورش ماهی درسد شهدای گمنام سالانه 60تن ماهی خاویار و ماهی گرمابی برداشت می شود، گفت: با توجه به ظرفیت و پتانسل های موجود که در آب های سد شهرستان وجود دارد ما می توانیم تولیدات پرورش ماهی در قفس را به بیش از 200هزار تن برسانیم.

سد شهدای گمنام سرپلذهاب در فاصله 17 کیلومتری شهرستان بیش از 3 هزار و 600 هکتار از زمینهای زراعی شهرستانهای قصرشیرین و سرپل ذهاب تحت پوشش قرار می دهد.

منبع : مرصاد

دیدگاه خود را بیان کنید