همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
صیادان مازندران چشم انتظار تورهای پُر از ماهی
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران گفت: یکی از دلایل کاهش صید کاهش میانگین دمای آب بوده که درصورت افزایش دما شاهد رونق در تورهای صیادان مازندران خواهیم بود.

قاسم کریمزاده امروز درباره صید ماهیهای استخوانی در دریای مازندران، اظهار کرد: میزان کل صید ماهیهای استخوانی در دریای مازندران به یکهزار و ۹۴۰ تن رسیده است.
وی افزود: این میزان صید نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد کاهش را نشان میدهد.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران بیان کرد: ارزش اقتصادی ماهیهای صید شده از ابتدای فصل صید تاکنون به ۱۱۷ میلیارد تومان رسیده است.
کریمزاده درباره ترکیب گونهای ماهیهای صید شده از دریای مازندران، تصریح کرد: ۶۵ درصد ماهیهای صید شده ماهی سفید، ۲۵ درصد کپور و ۱۵ درصد ماهی کفال را تشکیل میدهد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایل اصلی کاهش صید شرایط نامساعد آب و هوایی و کاهش میانگین دمای آب بوده که اگر میانگین دمای به بالای ۱۲ درجه برسد شاهد کوچ ماهیها از اعماق به ساحل و رونق در تورهای صیادی خواهیم بود.
معاون شیلات مازندران در پایان گفت: بیشترین میزان صید در ماههای و اسفند فروردین که ۸۰ درصد از گونه ماهی سفید است.
انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ع