همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
نخستین بازارچه عرضه آبزیان در کشور با درج برچسب نام ماهی، تاریخ صید و شرایط نگهداری، تحت نظارت دامپزشکی قزوین افتتاح میشود | |
محمد فرحی، مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین اظهار کرد: بازارچه عرضه ماهی خوراکی نشاندار باهدف نظارت بر سلامت آبزیان عرضهشده در سطح استان قزوین از سال گذشته بهصورت غیررسمی آغاز به کارکرد و ساعت 8 صبح، فردا ششم اردیبهشت ماه سالجاری با حضور جمعی از مدیران سازمان جهاد کشاورزی، شیلات واداره کل دامپزشکی استان قزوین بهصورت رسمی افتتاح خواهد شد. | |
وی افزود: با توجه به اینکه مصرف ماهی همیشه مورد توصیه کارشناسان تغذیه بوده، ولی نگرانیهایی در بحث سلامت و تازه بودن ماهی، فکر افراد را مشغول میکند و ممکن است از خرید این ماده غذایی مفید منصرف شوند که با درج برچسب مخصوص بر روی ماهیها با اطلاعاتی شامل، نام ماهی، زمان صید و شرایط نگهداری ماهی برای خریدار مشخص خواهد شد.
فرحی تصریح کرد: حفظ زنجیره سرد در انتقال ماهی تازه یا منجمد از محل صید ماهی تا اماکن عرضه، بسیار حائز اهمیت بوده و در صورت عدم رعایت زنجیره سرد، فساد شیمیایی و میکروبی این ماده غذایی مفید آغازشده و در صورت مصرف انسان موجب بروز مسمومیت خواهد شد.
این کارشناس بهداشت موادغذایی توصیه کرد: در هنگام خرید ماهی باید به برخی موارد نظیر عدم استشمام بوی نامناسب از ماهی، جلای فلزی وقوام پولکها، رنگ قرمز آبشش که قهوهای نباشد، محدب بودن و عدم تورفتگی چشمها و در صورت فشار انگشت روی بافت ماهی، گوشت خاصیت ارتجاعی داشته باشد و بافت زیر انگشت متلاشی نشود، دقت کرد. منبع : ایسنا |