همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵
۰ نظر
۸۵ بازدید
مجوز نصب 150 قفس برای پرورش ماهیان دریایی در آبهای دریای خزر و خلیج فارس برای سرمایه گذاران بخش خصوصی صادر شد | |
حسینعلی عبدالحی معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران گفت: آبزی پروری در دریا فرصتی جدید برای سرمایه گذاری و کارآفرینی محسوب می شود.
|
|
به گفته عبدالحی پرورش ماهی در قفس هم اکنون در دریای خزر، دریای عمان و خلیج فارس برنامه ریزی شده است که بسیار مورد استقبال سرمایه گذاران بخش خصوصی نیز قرار گرفته است.
وی از حمایت صد درصدی سازمان شیلات ایران از سرمایه گذاران بخش خصوصی که در زمینه پرورش ماهی در قفس اقدام می کنند، خبر داد و اظهار داشت: در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه، سالانه 200 هزار تن ماهی از طریق پرورش در قفس در دریاهای کشور تولید شود.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران همچنین عنوان کرد: به منظور تامین بچه ماهی های مورد نیاز برای پرورش ماهی در قفس در دریاهای کشور ، اقدامات لازم برای ایجاد و توسعه مراکز تکثیر ماهیان دریایی در استانهای ساحلی دست انجام است.
وی افزود: هم اکنون دو واحد مرکز تکثیر ماهیان دریایی در قشم توسط سرمایه گذاران داخلی و خارجی فعالسازی شده است.
عبدالحی همچنین از راه اندازی دو واحد مرکز تکثیر ماهیان دریایی جهت پرورش ماهیان دریایی در قفس در استان بوشهر خبر داد و گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته، در جنوب قرار است گونه های صوف و شانک در قفس پرورش داده شوند.
معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران عنوان کرد: همچنین قرار است در در آبهای دریای خزر در سه استان گلستان، مازندران و گیلان نسبت به پرورش ماهیان دریایی کپور، آزاد، خاویاری و قزل آلا توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی اقدام شود.
وی تصریح کرد: از آنجا که هنوز نتوانسته ایم لارو لازم برای پرورش ماهی قزل آلا را تامین کنیم، پرورش این گونه ماهی در قفس در حال حاضر به صورت محدود انجام می شود که امیدواریم بتوانیم هر چه سریعتر تولید این گونه ماهی با ارزش را در آبهای خزر توسعه دهیم.
به گفته این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، پرورش ماهی قزل آلا در آب شور در مقایسه با آب شیرین، باعث افزایش کیفیت گوشت ماهی و لذیذتر شدن طعم آن می شود.
وی اظهار داشت: طبق آخرین آمار اخذ شده از فعالیت سرمایه گذاران بخش خصوصی در زمینه پرورش ماهی در قفس، هم اکنون 150 قفس دریایی در مجموع آبهای شمالی و جنوبی کشو ر با اخذ مجوز نسبت به پرورش ماهی شروع به فعالیت کرده اند.
وی یادآور شد: به منظور پرورش ماهیان دریایی در قفس، توافقات لازم با ارگان های نظارتی همچون سازمان حفاظت محیط زیست و دامپزشکی صورت گرفته است.
معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران از آغاز فعالیت های پرورش ماهی در قفس در خلیج گرگان نیز خبر داد و گفت: به این منظور تا کنون مجوزهای زیادی برای سرمایه گذاران بخش خصوصی صادر شده است منبع : میزان |