همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دوره آموزشی کنترل بهداشتی خوراک دام در مراحل تهیه، تولید و توزیع در اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی برگزار شد |
|
به جهت اهمیت بهداشت خوراک دام، طیور و آبزیان در سلامت و بهداشت دام ، طیور و آبزیان و متعاقبا فرآورده های خام دامی تولید شده از دام های پرورشی، یک دوره آموزشی در خصوص کنترل بهداشتی خوراک دام در مراحل تهیه، تولید و توزیع خوراک دام در محل اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی برگزار شد. |
|
رضوی دکتر محمد رشتی باف، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان در حاشیه این دوره آموزشی گفت: با توجه به مباحث مهم پیشگیری از بیماری های دام و طیور مانند بیماری آنفلوانزای فوق حاد طیور در مزارع پرورش طیور و بیماری تب برفکی در مزارع پرورش گاو و گوسفند ، یکی از راه هایی که در انتشار و یا جلوگیری از این بیماریها نقش دارد ، خوراک دام و طیور در مراحل تولید و توزیع است. دکتر عطار باشی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی اداره کل نیز گفت : به منظور افزایش بهره وری، کارآیی و اثر بخشی لازم، در این دوره آموزشی دو گروه جامعه هدف از بخش خصوصی و دولتی با هدف ارتقاء بهداشت خوراک دام و طیور به منظور پیشگیری از بیماریها آموزش دیدند. وی خاطرنشان کرد: مسئولین فنی بهداشتی کارخانجات خوراک دام از بخش خصوصی که ناظر مستقیم بر مراحل بهداشتی تهیه و تولید خوراک دام در کارخانجات خوراک دام و طیور هستند و همچنین روسا و کارشناسان شبکه های دامپزشکی سراسر استان بعنوان بازرسان و ناظران دولتی در مباحث بهداشتی خوراک دام و فرآورده های خام دامی در این کارگاه آموزشی حضور داشتند. در این کارگاه فراگیران با اصول بهداشتی GMP و Haccp در کارخانجات خوراک دام که از پیش نیازهای لازم برای صدور کد IR جهت صادرات خوراک دام به سایر کشورها است؛ آموزش های لازم را دریافت کردند و در پایان فراگیران با تکنیک های نوین پخت و میکس در کارخانجات خوراک دام آشنا شدند. منبع : دامپزشکی خراسان رضوی |