همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان بر ممنوع بودن هرگونه قطعهبندی، بدون استخوان و بستهبندی کردن و فرآوری انواع طیور و آبزیان در واحدهای صنفی تأکید کرد. |
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی گفت: هرگونه قطعهبندی، بدون استخوان و بستهبندی کردن، انجمادسازی فرآوردههای خام دامی، یخزدایی کردن (دیفراست)، برچسب گذاری و فرآوری انواع طیور و آبزیان (مرغ، بوقلمون، انواع آبزیان آبهای شور و شیرین) در واحدهای صنفی (مراکز عرضه) سطح شهرها و روستاها (که پروانۀ کسب خود را از اتحادیۀ مربوطه دریافت میکنند) ممنوع است. حسین صالحی افزود: به استناد ضوابط و مقررات ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور، این واحدهای صنفی، ملزم به عرضۀ فرآوردههای مذکور به صورت بستهبندی دارای مشخصات واحد تولیدی و درج تاریخ مصرف و بدون هرگونه دخل و تصرف میباشند. وی بیان داشت: واحدهای مذکور فرآوردههای خام بستهبندی شده جهت عرضه را نیز میبایست از مراکز کشتارگاهی و یا بستهبندی مجاز تهیه نمایند. معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان توصیه کرد: شهروندان و مصرفکنندگان انواع فرآوردههای خام دامی جهت جلوگیری از بروز مخاطرات بهداشتی ناشی از عملیاتهای گفته شده (قطعهبندی، بدون استخوان و بستهبندی کردن، انجماد، یخزدایی کردن، برچسب گذاری و فرآوری انواع طیور و آبزیان) از محصولات بستهبندی شده با هویت مشخص (رجیستر شده) استفاده کنند تا در صورت لزوم قابل پیگیری از طریق مراجع قانونی باشند. صالحی تصریح کرد: در موارد بروز و شیوع بیماریهای میکروبی قابل انتقال از طریق فرآوردههای خام دامی (انتقال مکانیکی) مانند عامل بیماری کووید-19 این موضوع میبایست با جدیت بیشتر و با عظم عمومی (تولیدکنندگان، عرضهکنندگان و مصرفکنندگان) پیگیری و عملیاتی شود.
منبع : ایانا |