همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یکشنبه ۶ تیر ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۲۸ بازدید
مدیر عامل اتحادیه و تکثیر پرورش صادرات آبزیان گفت:با توجه به وضعیت مساعد تولید پیش بینی می کنیم که امسال میزان تولید به مرز هزار و 500 کیلو برسد | |
ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه و تکثیر پرورش صادرات آبزیان با اشاره به صادرات خاویار اظهار داشت: براساس آمار گمرک سال گذشته هزار و 12 کیلو خاویار به هشت کشور دنیا از جمله ژاپن، آلمان، امارات، انگلستان، ایتالیا،بلژیک، کره جنوبی و نروژ صادر شده است. |
|
قاسمی ادامه داد: به مجموع آمار گمرک باید 200 الی 300 کیلو دیگر اضافه کرد چرا که مسافران خارج از کشور تا سقف 200 گرم می توانند صادرات چمدانی داشته باشند.
مدیر عامل اتحادیه و تکثیر پرورش صادرات آبزیان با اشاره به آنکه میزان تولید سال جاری در مقایسه با سال گذشته روند افزایش است ، بیان کرد: با توجه به وضعیت مساعد تولید پیش بینی می کنیم که میزان تولید به مرز هزار و 500 کیلو برسد.
وی در ادامه یادآور شد: با توجه به آنکه 8 الی 10 سال در مزارع پرورشی زمان نیاز است که ماهی بالغ شود و به خاویار برسد لذا پیش بینی می شود که امسال تولید خاویار با روند افزایشی مواجه شود.
قاسمی با اشاره به ارزآوری خاویار بیان کرد: براساس آمار گمرک صادرات خاویار سال گذشته یک میلیون و 700 هزار دلار ارز آوری در برداشته که بنده معتقدم که این رقم با توجه به بحث مسافری 2 میلیون دلار است.
مدیر عامل اتحادیه و تکثیر پرورش صادرات آبزیان با اشاره به مهم ترین مشکل پرورش ماهیان خاویاری گفت: نبود برنامه منسجم شیلاتی ، عدم تامین نقدینگی و استفاده از توانمندی های کشور از جمله معضلات پرورش ماهیان خاویاری به شمار می رود.
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم مروارید سیاه ایرانی به فراموشی سپرده نشود همواره لازم است که یک برنامه عملیاتی در راستای حمایت و تامین زیر ساخت ها از آموزش تا بازار به کار گرفته شود منبع : باشگاه خبرنگاران |