همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۰۶ بازدید
رییس سازمان شیلات ایران سرمایه گذاری ایرانی و خارجی در کشور را از اهداف تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: هدف گذاری ما برای افق 1404 دستیابی به یک میلیارد دلار تجارت محصولات شیلاتی است | |
حسن صالحی روز شنبه در حاشیه همایش روز شیلات ایران و فرانسه که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در حال برگزاری است، با بیان این که ایران در سال 1394 بیش از 300 میلیون دلار صادرات محصولات آبزی پروری داشته است، افزود: براساس برنامه ریزی سازمان شیلات ایران قرار است ارزش صادرات محصولات شیلاتی ایران تا پایان برنامه پنجساله ششم توسعه کشور به 600 میلیون دلار برسد. |
|
وی اظهار داشت: برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و رسیدن به رشد هشت درصدی اقتصاد در برنامه ششم توسعه به استفاده از دانش و تکنولوژی کشورهای مختلف در زمینه های مربوط به زنجیره صنعت آبزی پروری در ایران به ویژه تولید در داخل کشور نیاز داریم که با همه کشورهای پیشرو در این زمینه رابطه داشته باشیم. رئیس سازمان شیلات ایران گفت: پس از برنامه جامع اقدام مشترک(برجام) فضا برای انتقال دانش و تکنولوژی مورد نیاز توسعه پایدار آبزی پروری در کشور فراهم شده است. بنابراین باید تلاش کنیم با کمک شرکت های خارجی شرایط مساعدی را برای شرکت های ایرانی ایجاد کنیم که این امر نیازمند افزایش سرمایه گذاری شرکت های خارجی است.
صالحی حجم واردات تخم چشم زده قزل آلا به کشور را سالیانه بیش از 300 میلیون عدد اعلام و تصریح کرد: متاسفانه هم اکنون سهم عمده ای از تخم چشم زده قزل آلای مورد نیاز مزارع پرورشی کشورمان از کشورهای اروپایی وارد می شود.
** انتقال تکنولوژی تخم چشم زده از فرانسه و نروژ در دستور کار است
وی با بیان این که ایران رتبه نخست پرورش ماهی قزل آلا را در جهان دارد، اضافه کرد: براساس برنامه ریزی توسعه ای کشور تا چند سال آینده به بیش از یک میلیارد تخم چشم زده قزل آلا نیاز داریم که باید در داخل کشور تامین شود، بنابراین همکاری و انتقال دانش فنی از کشورهای اروپایی به ویژه فرانسه و نروژ در دستور کار جدی ما قرار دارد.
معاون وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: برای تولید ماهی قزل آلا باید از دانش روز در زنجیره صنایع پرورشی، پساب مزارع پرورشی، استفاده از اصلاح نژاد ماهی قزل آلا استفاده کنیم.
صالحی با اشاره به این که پرورش ماهی در قفس در اولویت برنامه های سازمان شیلات ایران قرار دارد، گفت: به طور جدی به دنبال سرمایه گذاری شرکت های خارجی در این بخش هستیم. سال گذشته با مشارکت فرانسوی ها در جزیره قشم مرکز بزرگی برای تولید بچه ماهی و پرورش ماهی در قفس ایجاد شد.
صالحی افزود: امروز نیز برای تولید تخم چشم زده قزل آلا در استان لرستان باکمک شرکت های فرانسوی تفاهم نامه هایی منعقد شده که هدف گذاری ما تولید سالیانه بیش از 100 میلیون عدد تخم چشم زده قزل آلا در این مرکز است و امیدواریم در یک پروسه سه تا چهارساله به تولید برسیم.
رییس سازمان شیلات ایران گفت: آبزی پروری، پرورش ماهی در قفس، پرورش ماهیان خاویاری و تجارت این محصولات که بازار عمده آنها صادرات امریکا و اروپا است، با کمک صادرکنندگانی که سابقه طولانی در این زمینه دارند، امکان پذیر خواهد بود و ما از این ظرفیت ها کمک می گیریم.
وی بحث جدی اقتصاد مقاومتی را افزایش صادرات غیرنفتی عنوان کرد و ادامه داد: توسعه آبزی پروری در قالب پرورش ماهی در قفس، پرورش ماهیان خاویاری، میگو و توسعه ابزی پروری ساحلی با رویکرد صادرات دنبال می شود.
منبع:ایرنا
|